Barion Pixel Helen Mirren óriási meglepetést okozott új frizurájával a 75. Cannes-i Filmfesztiválon – Coloré

Helen Mirren óriási meglepetést okozott új frizurájával a 75. Cannes-i Filmfesztiválon

2022. 05. 28.

Helen Mirren a példa rá, hogy közel 80-hoz is lehet valaki gyönyörű és tündöklő.

Helen Mirren is tiszteletét tette az idei Cannes-i Filmfesztiválon, amelynek vörös szőnyegen egyszerűen brillírozott.

Helen Mirren haja
Forrás: Northfoto

Na persze nemcsak lenyűgöző kisugárzása miatt volt olyan emlékezetes a megjelenése, hanem az új frizurája miatt is. A fotósok és a rajongók szerint megosztó lett, míg a jelenlévő sztároknak nagyon is elnyerte a tetszését. Sokszor mondják a fodrászok, hogy ahogy idősödünk érdemes egyre világosabb hajszínt és rövidebb fazont vágatni, mivel a hosszú haj öregít.

Ezt azonban Helen Mirren 76 évesen sikeresen megcáfolta. A sztár, ugyanis elképesztően hosszú hajhosszabbítást csináltatott a jeles eseményre, amely természetesen egyből beszédtéma lett.

Helen az Anya és fia premierjén jelent meg egyik kedves barátnője, a szintén színésznő, Andie MacDowell társaságában, aki szemmel láthatóan annyira odavolt a sztár új hajviseletéért, hogy még egy táncot is lejtettek közösen. A nem mindennapi pillanatról pedig videó is készült.

A csodás színésznő szerint a kor csak egy szám, és nem ez mutatja meg mennyi idősnek érezzük magunkat valójában. Frizurájával azt szerette volna képviselni, hogy csak azért, mert már nem 30 éves, még lehet dögös és bevállalós, ami ezzel a hajviselettel össze is jött neki.

„Sosem hagytam, hogy a társadalmi elvárások határozzák meg az életemet. Mindig azt tettem, ami boldoggá tett. Férjhez mentem, karriert építettem és igyekeztem olyan példát mutatni más nők számára, amivel ők is elhiszik, hogy azok lehetnek és úgy élhetik az életüket, ahogy ők szeretnék. Ez a korral is így van. Azért, mert már nem vagyok 30 éves, még nem fogom magamat öregnek érezni.”

Helen Mirren egyébként 76 évesen is aktívan készít filmeket. Pár napja derült ki, hogy az egyik népszerű tévésorozatban, a Yellowstone-ban fog szerepelni Harison Forddal együtt.

Forrás: justjared.com

Ez is érdekelhet:

Harrison Ford

A Yellowstone sorozata 1932 címmel kap egy előzménysorozatot, melynek két főszereplője, Harrison Ford és Helen Mirren lesznek. Míg az 1883 a vadnyugati történéseket tárja fel a széria rajongói előtt, addig a soron következő produkció a Dutton család új generációjára helyezi a hangsúlyt. Ha tudni szeretnéd, milyen érdekességek derültek ki a készülő produkcióról, akkor olvasd el a cikkünket!