Érkezik a Yellowstone spinoff sorozata Harrison Forddal és Helen Mirrennel

Megannyi sorozat után a Yellowstone szériájához is készül egy spinoff produkció, amelyben két A-listás színész is fontos szerepet kap.

A Yellowstone sorozata 1932 címmel kap egy előzménysorozatot, melynek két főszereplője, Harrison Ford és Helen Mirren lesznek. Míg az 1883 a vadnyugati történéseket tárja fel a széria rajongói előtt, addig a soron következő produkció a Dutton család új generációjára helyezi a hangsúlyt.

The Call Of The Wild World Premiere
Forrás: Northfoto

A spinoff a 20. század első felében játszódik, amikor a családnak több nehéz időszakot is túl kell élnie. Többek között a járvány, az aszály, a szesztilalom és a gazdasági válság okozta nehézségekkel kell szembenézniük.

Ford és Mirren karakteréről még semmit nem árultak el a Yellowstone készítői, de a sorozat nézői már több teóriának is hangot adtak a közösségi oldalakon.

Az 1883-ban John Dutton dédapjának, James-nek az élete kerül középpontba, méghozzá feleségével, Margarettel, akivel közösen vágnak neki nyugatnak a gyermekeikkel. A gyermekek közül az egyik lesz John Dutton (Kevin Costner), aki a Yellowstone-i pátriárka nagyapja.

A spinoffban pedig John Dutton II és John Dutton III apja lesz. A karakter 1883-ban született, így gyors számolást követően rá lehet jönni, hogy az új szériában egy 60-as éveiben járó férfiról lesz szó. Ezzel együtt pedig azt is sejteni lehet, hogy Harrison Ford lesz az új Dutton-pátriárka.

Yellowstone
Forrás: YouTube

Ezt ugyan még nem erősítették meg, de azt már biztosan tudni, hogy a sorozat decemberben érkezik a Paramount+ streaming szolgáltatójára, így akkor már lelepleződik minden, amit most még csak találgatunk.

A zseniális színészlegendának nem a Yellowstone lesz az egyetlen nagyszabású produkciója az évben, hiszen jön az Indiana Jones 5. része is, amelyben Antonio Banderas és Mads Mikkelsen is szerepelni fog.

Ez is érdekelhet:

Ellen DeGeneres

Ahogy azt már sejteni lehetett, az Ellen DeGeneres Show a végéhez közeledik, így épp itt volt az ideje, hogy nyilvánosságra hozzák a vendégszereplők végleges listáját. Az Ellen DeGeneres Show közel húsz éve nevetteti meg az amerikai közönséget, ahova színesebbnél színesebb egyéniségű embereket és a legnagyobb sztárokat szokta vendégül hívni a műsorvezető. Hogy pontosan, kik lesznek az utolsó részekben, azt a cikkünkből megtudhatod!

Forrás: deadline.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Jessica Chastain ingyen játszotta el Donald Trump nővérét az Armageddon Time-ban