Barion Pixel Közzétették a 19 évadot megélt Ellen DeGeneres Show utolsó sztárvendégeinek listáját – Coloré

Közzétették a 19 évadot megélt Ellen DeGeneres Show utolsó sztárvendégeinek listáját

2022. 05. 11.

Ahogy azt már sejteni lehetett, az Ellen DeGeneres Show a végéhez közeledik, így épp itt volt az ideje, hogy nyilvánosságra hozzák a vendégszereplők végleges listáját.

Az Ellen DeGeneres Show közel húsz éve nevetteti meg az amerikai közönséget, ahova színesebbnél színesebb egyéniségű embereket és a legnagyobb sztárokat szokta vendégül hívni a műsorvezető, Ellen DeGeneres.

Ellen DeGeneres
Forrás: Northfoto

Az Ellen személye körül két éve kirobbant botrány óta viszont lejtmenetbe került a produkció, amely a show-ra sem vetett jó fényt. Ezért lassan, de végül úgy döntött, itt az ideje a továbblépésnek és a műsor lezárásának.

Ezt természetesen a lehető legméltóságteljesebben szerette volna véghez vinni, így a gyors eltűnés helyett egy levezető részekkel akart kedveskedni a show rajongóinak, ahova most is csak a legismertebb sztárok lesznek vendégül hívva. Köztük olyanok is felbukkannak majd, akik az elmúlt húsz évben már többször is tiszteletüket tették Ellen talkshowjában.

A produkció utolsó része május 26-án kerül adásba, a listán pedig olyan nevek szerepelnek, mint Justin Timberlake, P. Diddy, Luke Bryan, Kerry Washington, Brad Paisley, de akit talán mindenkinél jobban vár a világ, az Oprah Winfrey.

Ellen DeGeneres régóta futó tévéműsorának első része 2003. szeptember 8-án került adásba, amely az elmúlt majdnem két évtizedben a tévés kultúra egyik legnagyobb kincse lett. A finálét követően korábbi, vendégműsorvezetőkkel felvett adásokat, válogatásműsorokat és ismétléseket fognak leadni a nyári hónapokban.

A show 2019-ig 61 Emmy-díjat zsebelt be, köztük a legjobb talkshownak, valamint a legjobb talkshow házigazdájának járó díjakat is. Ellen DeGeneres a műsornak köszönhetően tizennégyszer nyerte el a People’s Choice Award legjobb televíziós házigazdája díját, amivel ő lett a legtöbbször díjazottak csúcstartója.

Forrás: variety.com