Óriási név csatlakozik az Indiana Jones 5 stábjához

Semmi kétség, hogy igazi kasszasikernek ígérkezik az Indiana Jones 5. része, amelyben a stáblista sem lesz piskóta.

A rendezői székbe Steven Spielberg ugyan nem tér vissza, de producerként aktívan részt fog venni. Ezt a szerepet a Kéjjel nappal és a Logan című filmeket jegyző James Mangold veszi át, így biztosan igényes és akciódús jelenetekkel fogja lekötni a franchise rajongóit.

Forrás: northfoto.com

Ami már biztos, hogy Harrison Ford mellett szerepet kapott Phoebe Waller-Bridge, illetve Mads Mikkelsen is, aki nagy valószínűséggel a produkció főgonoszát fogja alakítani. A dánok büszkeségének tartott sármos sztár már többször bizonyította, milyen jól passzolnak erős és határozott külsejéhez a negatív karakterek. Ezt a sokoldalú tehetséget a Casino Royal című filmben és a Hannibal Lecter életét bemutató sorozatban is megmutatta a világnak, amellyel sok szakmabeli elismerését is bezsebelhette.

A színésznek egyébként elképesztően gyümölcsöző volt az elmúlt néhány év, hiszen ő váltja Johnny Depp-et a Legendás állatok és megfigyeléseik 3. részében, illetve olyan nagy filmekben láthattuk, mint a Zsivány egyes vagy a Doctor Strange.

Ha minden igaz 2022. július 29-én debütál Indiana Jones következő kalandja, amely sajnos pontot tesz a világhírű kalandor történetének végére.

Forrás: deadline.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Lemaradtál a nyaralásról? Dehogyis!