Barion Pixel Az 58 éves Cindy Crawford kitálalt – Ezért vált el Richard Gere-től – Coloré

Az 58 éves Cindy Crawford kitálalt – Ezért vált el Richard Gere-től

2024. 05. 26.

A Szupermodellek című dokumentumfilmben Cindy Crawford a Richard Gere-rel való házasságára emlékezett vissza.

Cindy Crawford a 90-es évek egyik legismertebb szupermodellje volt. Nem csak a kifutón volt népszerű, ugyanis reklámokban is szerepelt, ráadásul nők milliói tornázhattak kazettájára. Most az Apple Tv+-ra készülő Szupermodellek című dokumentumfilmben mesélt életéről. Nemcsak karrierjét érintette, hanem magánéletét is. Jelenleg boldog házasságban él: 1998-ban ment hozzá Rande Gerberhez, akivel két gyermeket neveltek fel: a ma már 24 éves Presley-t és a 22 éves Kaiát. Nem ez volt azonban a modell első házassága!

Richard Gere és Cindy Crawford házassága

A dokumentumfilmben Cindy Crawford visszaemlékezett az ismert színésszel való házasságára. Mint mondta, 22 éves volt, amikor megismerkedett Richard Gere-rel, majd 1991-ben, 25 évesen ment hozzá az akkor 42 éves színészez. Kapcsolatukban nagy szerepet játszott az, hogy fiatal volt, és nyitott az újra, így a színész bármit mutatott neki a világból, legyen szó baseballról vagy vallásról, ő érdeklődő volt. A szupermodell meglátása szerint fiatalon az ember annak megfelelően alakítja saját magát, amilyen a szerelme.

Kapcsolatuk alatt háttérbe szorult számára az elit modellvilág, és más körökbe került. Így jutott el a színésszel az 1991-es Oscar-gálára, ahol piros Versace ruhát viselt. Bizonytalan volt magában, de rájött, hogy modellként fontos, hogy feltűnő jelenség legyen, és tudja viselni a ruhát.

Mint kiderült, szakításukban a távolság is szerepet játszott, mivel nem töltöttek elég időt együtt. Cindy úgy emlékszik, hogy ezért mindketten felelősek voltak, ráadásul bár érzékelték, hogy kevés időt szentelnek egymásra, úgy gondolták, hogy ennek ellenére működni fog a kapcsolatuk. Sokszor úgy loptak egymásnak időt, hogy elrepültek a másikhoz Párizsból Los Angelesbe egy-egy éjszakára, ám, mint kiderült ez nem volt elég a házasság fenntartásához.

Cindy Crawford és Richard Gere 4 évet voltak együtt / Kép forrása: Ron Galella / Getty Images
Cindy Crawford és Richard Gere 4 évet voltak együtt / Kép forrása: Ron Galella / Getty Images

A válás ellenére a modell sokat tanult Richard Gere-től, többek közt azt is, hogy hogyan kell híresnek lenni. Mindennek ellenére a színész számára mára már olyan, mintha idegen lenne, és ennek az az oka, hogy nem szoktak találkozni. Visszagondolva Cindy Crawford úgy látja, hogy a kapcsolatukban az is a problémát jelentett, hogy nem voltak barátok és egyenrangúak: ő fiatal volt, a férje pedig Richard Gere.

Házasságuk négy évig tartott, majd mindketten találtak társat, s bár Richard Gere-nek több házassága volt azóta, jelenleg ő is boldogan él párjával.

Forrás: People.

Nyitókép forrása: Getty Images