Barion Pixel Ez a 6 csillagjegy lélekben örök gyerek marad – Te is köztük vagy? – Coloré

Ez a 6 csillagjegy lélekben örök gyerek marad – Te is köztük vagy?

2022. 07. 10.

Történjen bármi, néhány csillagjegy lélekben örök gyerek marad. Bár hajlamosak lehetnek a gyerekes viselkedésre, ám kíváncsiságuk, érdeklődésük és életszeretetük idős korukra is megmarad.

Ha tehetnék, egyfolytában bohóckodnának, játszanának, sokszor nem is érdemes őket komolyan venni, még akkor sem, ha igyekeznek komoly arcot vágni. Plusz többségük a gyerekekkel is jól kijön, vagyis csak tanulhatunk tőlük. (Leszámítva persze a hisztirohamokat.)

Ez a 6 csillagjegy lélekben örök gyerek marad

Kos

A Kos lélekben igazi gyermek. Persze felnőttként megvan benne a felelősségérzet, az a bizonyos szikra ugyanakkor idősebb korában is ott ragyog a szemében. Szerinte a világ csodálatos hely, ami sokkal kevesebb és unalmasabb lenne móka és kacagás, valódi öröm és kíváncsi érdeklődés nélkül. A Kos olyan intenzitással és energiával éli a mindennapokat, mintha nem lenne holnap. Minden lehetőségre nyitott, számára minden nap új kihívást tartogat. Történjen bármi, ez a csillagjegy lélekben örök gyerek marad.

Csillagjegy Lélekben örök Gyerek Marad
Történjen bármi, néhány csillagjegy lélekben örök gyerek marad (Kép forrása: Shutterstock/Puzzlepix)

Nyilas

Minél nagyobb a képzelőereje, annál nagyobb a gyermeki éretlenség esélye, mivel a Nyilas időnként elfelejti, hogy a való életben ritkán van helye az esztelen és éretlen bohóckodásnak. A sokszor duzzogó, könnyen megsértődő Nyilas valószínűleg elsőként vágja rá, hogy „Semmi!”, ha valaki megbántotta, majd megkérdezi, mi baja. Amiből felnőttként hátránya adódik, azzal elsöprő sikert arat a kisebbeknél, hiszen ki ne örülne egy energikus játszótársnak, aki mindig készen áll egy kis játékra? Egy szó mint száz, ez a csillagjegy lélekben örök gyerek marad.

Ikrek

Az Ikreknek soha nem nő be a feje lágya, ő bármikor kapható egy kis logikai játékra, emellett fürge és mozgékony. Utóbbi miatt sokak csodálatát kivívja, a külső szemlélők számára olyan, mint akinek sosem fogy el az energiája, és mondanunk sem kell, nagyon könnyen ért szót a gyerekekkel, hiszen mellette képtelenség unatkozni. Probléma abból van, ha a dolgok nem az elképzelései szerint alakulnak, ilyenkor hajlamos megfeledkezni arról, hogy már nem egy kisgyerek, aki mérgében a földhöz vághatja magát.

Mérleg

A Mérleg számára kiemelten fontos a béke és harmónia, ezért ő az, aki nyomban ott terem, ha a gyerekek összekapnak. Ilyenkor nem a döntőbíró, sokkal inkább a mediátor szerepébe bújik, amit a gyerekek rendkívül élveznek. Negatív értelemben a Mérleg akkor válik gyerekessé, amikor valaki a környezetében elhappolja előle az áhított figyelmet. Ilyenkor könnyen hisztissé, durcássá válhat. Rajzolásban, agyagozásban vagy más művészi tevékenységben azonban tökéletes játszótárs.

Oroszlán

Az Oroszlán magabiztossága legendás, a jegy szülöttei ráadásul nem ismerik a félelmet. Fejest ugrik az újdonságokba, nem ijed meg a lehetőségektől, sőt, valójában gyermeki kíváncsisággal tekint mindenre és mindenkire. Való igaz, minél idősebb, annál kevésbé viseli jól mások negatív megjegyzéseit, ettől függetlenül a rá jellemző játékosság, fogékonyság, erő és kreativitás sosem tűnik el. Imád a középpontban lenni, remek humorával szívesen szórakoztatja a többieket. Az ő belső gyermeke nem a lelkében szunnyad, ő maga a valódi gyermek.

6 Csillagjegy Lelekben Orok Gyerek Marad
Az Oroszlán csillagjegy lélekben örök gyerek marad (Kép forrása: Unsplash/Lidya Nada)

Bika

Bizonyos szempontból a Bika is olyan, mintha valójában nem is föld, hanem tűz elemű jegy lenne, mivel számára is ismeretlen a félelem, és könnyen megsértődik a kritika hallatán. Ha stressz vagy bánat éri, a gyerekekhez hasonlóan önmagába merülve képzeli el, milyen is lehetne a tökéletes élete. A kisebbekkel ugyanakkor ő is gond nélkül szót ért, tökéletes az összhang közöttük. Hiába, ez a csillagjegy lélekben örök gyerek marad.

4 csillagjegy, akik kivételesen jó anyák

Az anyaság a legszebb feladat egy nő életében, ahogy világra hozza gyermekét. Bár ez az ösztön nem mindenkiben fedezhető fel, egyes csillagjegyek mégis mindenkinél tökéletesebb anyákká tudnak válni. Cikkünkből megtudhatod, kik nyerték el ezt a megtisztelő címet.

Borítókép forrása: Shutterstock/Puzzlepix