Barion Pixel 4 csillagjegy, akik kivételesen jó anyák – Coloré

4 csillagjegy, akik kivételesen jó anyák

2022. 07. 02.

Az anyaság a legszebb feladat egy nő életében, ahogy világra hozza gyermekét. Bár ez az ösztön nem mindenkiben fedezhető fel, egyes csillagjegyek mégis mindenkinél tökéletesebb anyákká tudnak válni.

Ezek a csillagjegyek már gyerekkorukban mutatnak olyan tulajdonságokat, amelyekből arra lehet következtetni, hogy nem egyszerűen jó, hanem kifogástalan munkát fognak végezni anyaként!

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Ők azok, akik minden erejükkel azon vannak, hogy csodálatos és gondtalan életet biztosítsanak gyermekeiknek és, akik tűzön-vízen át támogassák is őket.

Oroszlán

A vakmerő, bátor és céltudatos Oroszlán nemcsak a munkájában és az életben, hanem az anyaságban is pont ilyen. Olyan édesanyák, akik nem ismernek lehetetlent, ha gyermekük védelméről és sikerességének támogatásáról van szó. Igazi anyaoroszlánok, akiknél jobb anyát senki sem kaphatna.

Rák

A nyugodt és családcentrikus Rák már az első pillanatban arra termett, hogy édesanya legyen, hiszen olyan gondoskodás és szeretet van a szívében, ami kevés csillagjegynek adatik meg. Elképesztő melegséggel veszi körül csemetéit, amivel egy olyan erős és stabil érzelmi hátteret ad számukra, amellyel garantáltan jó embereket nevel.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Nyilas

A tüzes Nyilas sok szempontból a végletek embere, viszont ha az anyaságról van szó, akkor nagyon racionális és határozott tud lenni. Az a célja, hogy rátermett, boldog és csodás felnőttet neveljen gyermekéből, akit születésétől fogva óv és szeret.

Bak

Az okos és erős Bak az a szülő, aki minden rossztól távol akarja tartani a gyerkőcét. Ettől függetlenül nagyon fontos számára, hogy irányt mutasson számára és akkor is biztonságban tudja, amikor épp nincs ott fizikailag. Csodás anyák, akik nagyon nagy szeretet képesek adni.

Ez is érdekelhet:

3 csillagjegy, akiknél működik a vonzás törvénye

Fiatalon hajlamosak vagyunk impulzívan és meggondolatlanul döntéseket hozni, illetve elkeseredni és feladni is könnyebben szoktuk, ami még csak nem is a csillagjegyünktől függ, hanem sokkal inkább az éretlenségünktől. A vonzás törvényének erejét éppen ezért csak később ismerjük fel. Ha tudni akarod, mely három csillagjegy fogékony rá a legjobban, akkor olvasd el a cikkünket!