Barion Pixel 3 csillagjegy, akiknél működik a vonzás törvénye – Coloré

3 csillagjegy, akiknél működik a vonzás törvénye

2022. 06. 30.

Fiatalon hajlamosak vagyunk impulzívan és meggondolatlanul döntéseket hozni, illetve elkeseredni és feladni is könnyebben szoktuk, ami még csak nem is a csillagjegyünktől függ, hanem sokkal inkább az éretlenségünktől. A vonzás törvényének erejét éppen ezért csak később ismerjük fel…

Csillagjegyünk által sok mindenre lehetünk fogékonyak, valamint a gyengeségeink és az élethez való hozzáállásunk is behatárolható. Természetesen senki sem ugyanolyan, és az évek során folyamatosan formálódunk.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Ki így, ki úgy… Az egyetemes vonzás törvénye viszont nemcsak állandó, hanem nagyon is igaz! Aki ez alapján éli az életét, az nagyon jól tudja, mekkora ereje van a pozitív és negatív gondolatoknak. Megtanulni irányítani ugyanakkor nem egyszerű. Sok türelem és hit szükséges hozzá, amelyre három csillagjegy sokkal fogékonyabb…

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Oroszlán

A csillagjegy szülöttei hosszú és kemény utat járnak be, mire felismerik, mikre is képes a vonzás törvénye. Sokat csalódnak, és sok kudarc is éri őket. De, ha megtanulják felismerni, hogy ők azok, akik uralkodnak a gondolataik és a sorsuk alakulása felett, akkor nincs náluk legyőzhetetlenebb. Persze ehhez kell némi idő, olykor valami nagyon rossz is, de a jövőjük csodásan tud alakulni ezt követően.

Skorpió

A sokak által megosztó és nagyon végletes Skorpió csillagjegy, az Oroszlánhoz hasonlóan nagyon fogékony a vonzás törvényének erejére. Ezt általában egy vele történt esemény idézi elő, ugyanis olyan erősen tud koncentrálni a céljára, hogy végül ezáltal döbben rá, mit képes elérni a saját gondolatai által.

Ikrek

Az Ikrek csillagjegy igazán különleges, ugyanis benne már ösztönösen ott lakozik ennek az ismerete. Már egészen fiatalon, szinte már gyerekként rájön, hogy a magába és a munkájába vetett hit, hogyan képes jó vagy rossz irányba változni a gondolatai által. Érett fejjel pedig ő maga válik ennek a tudásnak az átadójává.

Ez is érdekelhet:

4 zodiákus, akiknek a július szerelmet hoz

Minden csillagjegy számára fontos a nyári időszak, hiszen ezekben a hónapokban végre kibújhatunk a csigaházunkból, programokat szervezhetünk, levegőn lehetünk és az életünkben is sokkal több dolog történik, mint máskor. Ha szeretnéd tudni, mely csillagjegyek júliusi hónapja alakul majd a legjobban, akkor olvasd el a cikkünket!