Barion Pixel 4 csillagjegy, akiknek a július szerelmet hoz – Coloré

4 csillagjegy, akiknek a július szerelmet hoz

2022. 06. 29.

Minden csillagjegy számára fontos a nyári időszak, hiszen ezekben a hónapokban végre kibújhatunk a csigaházunkból, programokat szervezhetünk, levegőn lehetünk és az életünkben is sokkal több dolog történik, mint máskor.

A csillagjegyek közül azonban mindig akadnak olyanok, akikkel több rossz vagy éppen jó szokott történni. Ez a júliusi hónapra is igaz lesz, mikor is 4 zodiákus az átlagosnál is boldogabb lesz amiatt, hogy végre-valahára rátalál az igaz szerelemre.

Csillagjegy 10
Forrás: Unsplash

Ikrek

Az Ikrek csillagjegyű emberek alapvetően nem esnek gyorsan szerelembe, mivel nagyon sok mindennek kell klappolnia ahhoz, hogy elnyerjék a szívüket. Ám júliusban szinte villámcsapásként fog a szívükbe hasítani a szerelem érzése, amikor megpillantják azt az embert, akire mindig is vártak. Nemcsak a humoruk, de az életcéljaik is ugyanazok lesznek, éppen ezért érdemes lesz az Ikrek számára már az első pillanatban nyitni, ha nem akarja elszalasztani a lehetőséget.

Kos

A Kos már jó ideje megtalálta élete szerelmét, ám a júliusi hónap lesz az, amikor rá is jön. Mivel elég makacs és önfejű, sokszor nem hajlandó belátni, ha hibázik. Ez azonban most változni fog. Többek között, mert egy nyugodt és kiegyensúlyozott időszakát fogja élni. És ez így is marad, ha igyekszik a kölcsönösségre törekedni és megadni mindent annak, aki szereti őt.

Csillagjegy
Forrás: Unspalsh

Bak

A Bak általában gyorsan megy bele egy kapcsolatba, de ezzel együtt gyorsan meg is unja a partnereit. Ez amiatt van, mert nem hagy időt az ismerkedésre, a randizásra. Mindent egyből akar, de pont ezzel veszi el egy kapcsolat kezdeti szakaszának legszebb részeit. Júliusban viszont olyan ember köszön az életébe, aki megtanítja a türelemre, a kompromisszumokra és arra, hogyan kell jól működnie egy jó kapcsolatnak. Nagy szerelem vár rájuk, ha hajlandóak a változásra.

Mérleg

A Mérleg csillagjegyű emberek sokszor esnek szerelembe életük során, ám ilyen sokszor veszítik is el párjukat. Sokszor döntésképtelenek és szeretnek a biztosra menni, holott a szerelem nem kőbe vésett szabályok és sémák alapján működik. A forró júliusi hónap egy nem várt fordulatot hoz a szerelmi életükbe. Egy olyan személy rabolja el a szívüket, aki szöges ellentéte lesz az előzőeknek.

Ez is érdekelhet:

Ezek a csillagjegyek gyorsan szakítanak

Lisa Stardust asztrológus szerint a kapcsolatok bonyolultak, és bár sokan könnyebben véget vetnek egy romantikus viszonynak mint mások, ám ez nem jelenti azt, hogy képtelenek az őszinte szeretetre. Bizonyos csillagjegyek gyorsan szakítanak, talán mert kissé türelmetlenebbek, álmodozóbbak az átlagnál, így ha bármilyen okból nem látják a közös jövőt szerelmükkel, akkor viszonylag hamar kereket oldanak egy boldogabb élet reményében. Ha szeretnéd tudni, mely csillagjegyekről van szó, akkor olvasd el a cikkünket!