Barion Pixel Ezek a csillagjegyek gyorsan szakítanak, ha gond van a párkapcsolatukkal – Coloré

Ezek a csillagjegyek gyorsan szakítanak, ha gond van a párkapcsolatukkal

2022. 06. 28.

Az elválás szinte mindig nehéz és fájdalmas. Szinte. Merthogy bizonyos csillagjegyek gyorsan szakítanak, sok esetben akkor is, ha a kapcsolat még menthető lenne.

Lisa Stardust asztrológus szerint a kapcsolatok bonyolultak, és bár sokan könnyebben véget vetnek egy romantikus viszonynak mint mások, ám ez nem jelenti azt, hogy képtelenek az őszinte szeretetre. Bizonyos csillagjegyek gyorsan szakítanak, talán mert kissé türelmetlenebbek, álmodozóbbak az átlagnál, így ha bármilyen okból nem látják a közös jövőt szerelmükkel, akkor viszonylag hamar kereket oldanak egy boldogabb élet reményében.

Ezek a csillagjegyek gyorsan szakítanak

Kos

Ha megbántják, vagy bármilyen más okból úgy érzi, eddig tartott a kapcsolat, akkor a Kos alighanem azonnal véget vet neki. Impulzív, tüzes jegy, aki éppoly könnyen alakít ki új viszonyt, mint ahogy lezárja a régit. Noha legbelül valószínűleg szenved, mégsem hezitál egy percig sem, inkább tovább áll.

Csillagjegyek Gyorsan Szakítanak
Bizonyos csillagjegyek gyorsan szakítanak, ha probléma adódik a párkapcsolatukkal (Kép forrása: Shutterstock/Puzzlepix)

Mérleg

A romantikus Mérleg mondhatni a szerelembe szerelmes, elméjének eldugott kis zugában viszont mindig a lehető legrosszabb forgatókönyvre készül. Ezért előfordul, hogy inkább kapcsolatról kapcsolatra ugrál, csak ne kelljen megtapasztalnia az összetört szív érzését.

Skorpió

A Skorpió hajlandó megdolgozni a kapcsolatáért – amíg látja párjával a közös jövőt. Az érzés elmúltával azonban gyorsabban szakít más csillagjegyekhez képest. Noha kitartása legendás, saját maga megóvása hosszútávon többnyire fontosabb számára a kapcsolat megmentésénél.

Vízöntő

Egyetlen szó nélkül felszívódni nem a legjobb módja a dolgok kezelésének, a Vízöntő kapcsolatai azonban sok esetben így végződnek. Ha zátonyra futott a viszony, a zodiákus szülöttei előbb kilépnek belőle, minthogy összetörne a szívük. Partnerük pedig csak kapkodja a fejét, hogy mi történhetett. Persze hiba lenne általánosítani, ám az vitathatatlan, hogy a hatalmas szabadságvágy a Vízöntő csillagjegy sajátossága.

Halak

A Halakról köztudott, hogy a belső hangját követve éli az életét, így ha az azt súgja neki, hogy valami nincs rendben, akkor nem marad benne egy rossz kapcsolatban. Hiszen legbelül érzi, hogy veszett ügyről van szó. Ez a csillagjegy sajátos önvédelmi mechanizmusa, ami általában minden emberi kapcsolatánál életbe lép, nem csupán a szerelmi viszonyoknál.

4 csillagjegy, akikkel nehéz kijönni

Csillagjegyünk sok mindenre adhat választ. Többek között, hogy miért jövünk ki jobban egyes emberekkel, miért szeretünk bizonyos dolgokat jobban csinálni, illetve miért tartunk nehéz esetnek másokat. Cikkünkből megismerheted mindazon csillagjegyeket, akikkel nem feltétlenül könnyű az élet.

Csillagjegyek Gyorsan Szakitanak A Parjukkal
Ha nem látják a közös jövőt, egyes csillagjegyek gyorsan szakítanak párjukkal (Kép forrása: Pixabay)

Borítókép forrása: Shutterstock/Puzzlepix