Barion Pixel Gond van a családi kasszában? Meghan Markle rendkívül stresszes a pénzügyeik miatt – Coloré

Gond van a családi kasszában? Meghan Markle rendkívül stresszes a pénzügyeik miatt

2023. 08. 28.

Meghan Markle és Harry herceg fényűző élethez szoktak hozzá azonban az utóbbi időszakban a projektjeik nem sikerülnek úgy, ahogy szeretnék. A Spotify felmondta a több millió dolláros szerződésüket, de Netflixnél sem úgy haladnak a dolgaik, ahogy elképzelték.

Meghan Markle a pénzügyek miatt szorong

A pénzügyek miatti aggodalmak állítólag nagyon megviselik Meghan Markle-t, szorongással küzd.

Meghan szorongása akkor kezdődik, amikor nem ő irányít

– magyarázta egy forrás.

Úgy tűnik, hogy a nyomás, ami a hollywoodi érvényesülésükkel jár Meghanra nehezedik. Próbál újra talpra állni, állandó pénzproblémák között, miközben Harry utazgat és sokat hagyja egyedül otthon – ez mind összeadódik. Stresszes, és a barátai attól tartanak, hogy a spirálba kerülhet

– árulta el, hozzátéve, hogy a páros már nagyon szeretne biztos lábakra állni, miután 2020-ban elhagyták a brit királyi családot.

Meghan Markle
Kép forrása: Karwai Tang / Contributor / WireImage / Getty Images

Meghan Markle és Harry herceg a forrás szerint óriási adósságot halmozott fel:

Milliós adósságban lenni rendkívül stresszes. Néha nem tud aludni éjszaka emiatt.

Megjegyezte, hogy „nem könnyű fenntartani a pazarló életmódot, amit folytatnak”. Harry herceg korábban elismerte, hogy azért kötötték meg olyan gyorsan a 20 millió dolláros Spotify-szerződést, mert a biztonságukért aggódtak, fizetniük kellett a biztonsági személyzetet, miután Károly király elzárta a brit pénzcsapot. Emellett megpróbálták kifizetni a 9,5 millió dolláros jelzáloghitelüket a Montecitóban lévő 14,65 millió dolláros birtokukon.

Nem ez az élet, amire számított

– tette hozzá a bennfentes. A közelmúltbeli kudarcaik ellenére a forrás szerint „Meghan Markle reménykedni próbál”.

Meghan Markle
Harry herceg és Meghan Markle / Kép forrása: Mike Coppola / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images

Mi történt a Spotify-jal?

Spotify, Harry herceg és Meghan Markle „kölcsönös döntést” hoztak, hogy febontják a több millió dolláros szerződésüket. Az Archewell Audioval az volt a céljuk, hogy olyan podcasteket hozzanak létre, amelyek középpontjában a „közös élmények, erőteljes narratívák és egyetemes értékek” állnak. A Spotifynál töltött idő alatt két podcastet adtak ki: egy ünnepi különkiadást és a Meghan Markle által vezetett Archetypes-t, amely a nőkkel szembeni sztereotípiákat tárgyalja, olyan vendégei voltak, mint Mariah Carey, Mindy Kaling és Paris Hilton. Alig három évvel a bejelentés után azonban az Archewell Audio elválik a Spotifytól, és új otthont keres.

A The Wall Street Journal szerint a Spotify vezetősége csalódott volt a projektek koncepciójának kidolgozásához és befejezéséhez szükséges idő miatt. A lassú kezdés ellenére az Archetypes a Spotify listájának első helyére került, és a szerződés lejárta előtt tárgyalásokat folytattak a második évadról. Azonban valami a háttérben sem stimmelt, a 2020-as indulás óta az Archewell csapatának vezetőségéből többször is távozott valaki.

Forrás: Vulture, OK!

Borítókép forrása: Samir Hussein / Contributor / WireImage / Getty Images

0 /eletmod/sztarok/meghan-markle-stresszes-penz/