Barion Pixel Meghan Markle-nek egyre kevesebb barátja marad – Coloré

Meghan Markle-nek egyre kevesebb barátja marad

2023. 08. 14.

Meghan Markle és Harry herceg összeveszett Victoria és David Beckhammel, de nem ők az egyetlenek, akikkel a hercegi pár megszakította a kapcsolatot.

Meghan Markle nem barátkozik akárkivel

Nemrég derült ki, hogy Meghan Markle és férje, Harry herceg azzal vádolta Victoria Beckhamet, hogy történeteket szivárogtatott ki róluk a sajtónak. Állítólag a vádakkal egy telefonbeszélgetés alkalmával szembesítették őket, majd a kapcsolatuk azonnal és teljesen megszakadt, mivel Victoria férje, David Beckham nagyon dühös lett a gyanúsítás miatt. 

De nem ők az egyetlenek, akik már nem szívesen veszik, ha a sussexiek keresik őket. A hírek szerint Meghan Markle és Harry kegyvesztetté vált a hollywoodi barátaik körében, mivel állítólag figyelmen kívül hagyták őket. Íme néhány híresség, akikkel a hercegné korábban barátkozott, de már nem teszi.

Piers Morgan

Először 2015-ben követték egymást a Twitteren. Ugyanebben az évben Piers Morgan megosztott egy cikket, amit a mostani sussexi hercegné írt, és „briliánsnak” nevezte. Úgy tűnt, hogy ők ketten tartják a kapcsolatot, Piers még a barátjaként is emlegette. De amikor összekötötte az életét Harry herceggel, őt nem hívták meg. 2018 végén Piers pénzéhesnek nevezte Meghan Markle-t, „aki megkapta élete szerepét, és eltökélt szándéka, hogy minden tőle telhetőt kihoz belőle”. Később azt mondta, hogy barátságos volt az egykori színésznővel, de az ghostingolta.

Meghan Markle
Meghan Markle és Harry herceg / Kép forrása: Mike Coppola / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images

Millie Mackintosh

A Made in Chelsea sztárja azt is állította, hogy Meghan Markle őt is ghostingolta. Ők ketten azután barátkoztak össze, hogy 2015 körül a törökországi Isztambulban egy szálloda megnyitóján találkoztak. Millie elmondta, hogy rajongott Briliáns elmék (Suits) című sorozatért, és hamar barátságot kötöttek a szálloda bárjában. Azonban nem tartott sokáig, mivel amint Meghan elkezdett találkozgatni Károly király kisebb fiával, a színésznő ejtette.

Jessica Mulroney

Úgy tudni, Meghan Markle 2011-ben találkozott Jessicával, amikor Torontóban forgatta a Briliáns elméket. Jessica egy kanadai stylist volt, és úgy tűnt, hogy ők ketten jól kijöttek egymással. Még Meghan és Harry esküvőjének szervezésében is segített. De aztán eltávolodtak egymástól. Jessica nem szerepelt Meghan podcastjében, és Harry herceg Spare című memoárjában sem említették.

Forrás: Mirror, Radar Online

Borítókép forrása: Northfoto

0 /eletmod/sztarok/meghan-markle-baratsag/