Barion Pixel Harry herceg és Meghan Markle békülne – nagy lépésre szánták el magukat – Coloré

Harry herceg és Meghan Markle békülne – nagy lépésre szánták el magukat

2023. 08. 09.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Harry herceg és Meghan Markle békülne a brit királyi családdal. Lakást akarnak bérelni a Kensington-palotában.

Harry herceg és Meghan Markle békülne?

Harry herceg és Meghan Markle békejobbot nyújt a brit királyi családnak? Kivételes lépést terveznek, hogy helyreállítsák a köteléküket a királyi családdal.

Harry herceg és Meghan Markle újra fontolóra veszik, hogy visszatérjenek az Egyesült Királyságba, és újra közeledjenek a királyi rokonaikhoz, miután évek óta Montecitóban élnek. Egy bennfentes szerint

Harry és Meghan fontolgatják, hogy béreljenek egy lakást a Kensington Palotában, és ők maguk rendeznék be.

Harry herceg
Kép forrása: Carl Court / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images

Állítólag mindez része a páros „bocsánatkérő” kísérleteinek, hogy helyreállítsák a kapcsolatot Vilmos herceggel, és sógornőjükkel, Katalin hercegnével.

[Harry herceg] reméli, hogy ez tetszeni fog Vilmosnak, és megmutatja, hogy komolyan gondolják a visszatérést. De nem akar a palota foglya lenni

– mondta a forrás. Ezúttal a Sussexi herceg és hercegné más megközelítést terveznek, és szeretnék „fenntartani az életük egyensúlyát” és „mentális egészségüket.”

Pár hónapja kellett elhagyniuk a korábbi lakhelyüket

A hírek szerint Harry herceg a múlt hónapban kapcsolatba lépett a testvérével, hogy fegyverszünetet kössenek, és megfontolta a visszatérést Londonba, ezért vett részt az apja, III. Károly király, koronázásán és más királyi eseményekre is visszatérne. Abban is reménykednek, hogy Vilmos segít nekik a régi otthonukat, a Frogmore Cottage-t egy másik királyi ingatlanra cserélni.

Harry herceg és Meghan Markle márciusban kényszerült elhagyni Frogmore Cottage-ot, miután az apja kirúgta őket, de később kiderült, hogy III. Károly valószínűleg már januárban elindította az eljárást, mindössze egy nappal Harry memoárjának, a Spare-nek a megjelenése után.

Meghan Markle
Meghan Markle / Kép forrása: Chris Jackson / Staff / Chris Jackson Collection / Getty Images

A királyi szakértő szerint a békülés nem fog olyan könnyen menni:

A sérülések, a sebek olyan mélyek, hogy rettenetesen sok és borzasztóan hosszú időbe telik, amíg begyógyulnak. Ebben a szakaszban nem látok semmilyen bizonyítékot arra, hogy bármelyik oldalon lenne a vágy, hogy véget vessenek ennek, megbocsássanak és felejtsenek.

Azt még nem tudni, hogyan reagálnak majd a királyi család tagjai az ötletre, figyelembe véve, hogy Harry herceg és Meghan Markle az utóbbi időben hogyan viszonyultak a királyi családhoz és miket mondtak róluk.

Forrás: Radar Online, OK!

Borítókép forrása: Karwai Tang / Contributor / WireImage / Getty Images

0 /eletmod/sztarok/harry-herceg-meghan-markle-bekulne/