Barion Pixel Meghan Markle enyhült a királyi család felé – Harry hercegre nincs jó hatással a szakadás – Coloré

Meghan Markle enyhült a királyi család felé – Harry hercegre nincs jó hatással a szakadás

2023. 08. 07.

Meghan Markle állítólag engedékenyebb lett a királyi családdal szemben, miután látta, hogy a szakadás milyen hatással volt férjére, Harry hercegre.

Meghan Markle megenyhült?

Miután elhagyták a brit királyi családot, Meghan Markle és Harry herceg új életet kezdtek Montecitóban és igyekeztek új karriert felépíteni több-kevesebb sikerrel. Meghan Markle korábban jóval negatívabban állt a királyi családhoz, de úgy tűnik, az idő elteltével valahogy megenyhült és Harry családjára is engedékenyebb szívvel tekint.

A helyzet [III. Károly királlyal] és [Vilmos herceggel] még mindig nagyon nehéz [Harry herceg] számára. Meghan mindenben támogatja őt, pedig korábban még negatívan viszonyult hozzájuk. Mintha mostanra túltette volna magát rajta

– mondta egy forrás a People magazinnak.

Meghan Markle
Meghan Markle / Kép forrása: Chris Jackson / Staff / Chris Jackson Collection / Getty Images

A botrányos interjú, amit Oprah Winfrey-nek adtak, csak tovább rontott az amúgy sem túl felhőtlen helyzeten. Markle kitálalt, hogy miként aggódtak előre, hogy vajon kisfiuk bőre milyen színű lesz, és hogyan nem kaptak megfelelő támogatást, amikor a hercegné öngyilkossági gondolatokkal küszködött. Ám még a házasságkötés előtt Harry is nehéz helyzetbe került, amikor Markle-t behozta a királyi családba. A kapcsolat pedig még tovább romlott miután Harry a meglehetősen provokatív memoárját kiadta.

A gyerekekre fókuszálnak

Meghan és Harry inkább a gyermekeikre fókuszálnak most már. Fiuk, Archie, és kislányuk, Lilibet a legfontosabb a számukra. Egy másik forrás szerint a pár egyszerűen csak arra vágyik, hogy az élhessék az életüket Montecitóban. Meghan Markle aktívan részt vesz a gyerekek iskolai és társas életében, hogy minél normálisabb körülmények között nőjenek fel.

Mivel ők maguk is szeretnének visszavonultabban élni, befejezni az állandó vitákat, ezért inkább a kisebb összejöveteleket preferálják. Karaoke-estekkel és otthoni beszélgetésekkel színesítik a mindennapjaikat.

Meghan Markle
Harry herceg és Meghan Markle / Kép forrása: Mike Coppola / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images

Az utóbbi időben találgatták, hogy a házasságuk megromolhatott, de a forrás szerint ezek csak kitalációk, és Meghan Markle és Harry herceg közösen néznek szembe az előttük álló kihívásokkal.

Meghan és Harry tehát most arra törekszenek, hogy a lehető legnormálisabb módon neveljék fel a gyermekeiket. A királyi családhoz fűződő kapcsolatuk ugyan kérdéses, de szeretnének végre egy kis nyugalmat.

Forrás: Page Six, People

Borítókép forrása: picture alliance / Contributor / picture alliance / Getty Images