Barion Pixel Ezért utálják a szomszédok Harry herceget és Meghan Markle-t – Coloré

Ezért utálják a szomszédok Harry herceget és Meghan Markle-t

2023. 07. 28.

Harry herceg és felesége nem tudnak beilleszkedni a kialakult közösségbe.

Harry herceg és Meghan 2020-ban költözött hatalmas montecitói villájukba, de úgy tűnik, nem igazán sikerült beilleszkedniük, mert a szomszédok, nem a legnagyobb rajongóik. A közel 15 millió dolláros villa legyen bármilyen hatalmas, nem nélkülözi a szomszédokat, akikkel valamelyest együtt kell élni.

A helyi pletykák szerint elég sok nehézséget okoznak a sussexiek a környező lakóknak, ugyanis meglehetősen sznobok, és több partit is lemondtak már. Még az is felröppent, hogy a herceg és a hercegné állítólag ki lett tiltva a helyi privát klubból.

A feszültség az elmondások alapján már olyan szintű, hogy a hercegi pár a költözésen gondolkodik. Terveik szerint Meghan gyerekkorának helyszíne, a malibui tengerpart is szóba jött már. Egy másik lehetőség, hogy a pár a Hope Ranchra költözik, ami egy privát külváros Santa Barbarában. A helyiek már reagáltak is a hírekre, és sem Malibun, sem Santa Barbarában nem fogadták kitűnő örömmel annak lehetőségét, hogy Harry és Meghan a szomszédba költözhetnek.

Harry herceg és Meghan új otthont keresnek a szomszédokkal való viszály miatt / Kép forrása: Harry Pool / Getty Images
Harry herceg és Meghan új otthont keresnek a szomszédokkal való viszály miatt / Kép forrása: Harry Pool / Getty Images

Ezért mérgesek Harry hercegre és Meghanra a szomszédok

A beszámolók szerint amikor Angliából Amerikába helyezte át a székhelyét a pár, nem volt túl lelkes a környék lakóival szemben. Szokás ugyanis, hogy az ott élők üdvözlik az új lakókat, ám Harryék ettől teljesen elzárkóztak. A 88 éves veterán, Frank McGinity szeretett volna adni pár felvételt az új beköltözőknek, amiből megismerhették volna Montecito történetét, ám a kapunál álló biztonságiak elküldték őt. A férfi már a költözés híre hallatán is csodálkozott, ugyanis a környéken jellemzően idősebbek élnek, így nem feltétlenül ideális egy fiatal párnak és két kisgyereknek.

Mindennek ellenére a pár állítólag nem érezte rosszul magát a házban, most mégis új otthont keresnek, és ez feltételezhetően a szomszédok miatt van. A lakók ugyanis már a költözés előtt attól tartottak, hogy Harry és Meghan megzavarja a környék békéjét, és ezt az ingatlanossal is tudatták, aki eladta nekik a házat. A helyi klubból is azért tiltották ki őket, mert túl sok paparazzót vonzottak a helyi közösség nyugodt életébe.

Forrás: Daily Record.

Nyitókép forrása: Getty Images