Barion Pixel Meghan Markle a bukása után újabb projektbe kezd – Coloré

Meghan Markle a bukása után újabb projektbe kezd

2023. 07. 05.

Harry hercegnek és Meghan Markle-nek az utóbbi időben nem igazán jönnek be a karriercéljaik, de nem kell értük aggódni, Sussex hercegnéje már azt is tudja, hogy mihez fog legközelebb.

Régi bukások, új remények

A Spotify csúnyán dobta Meghan Markle-t, de a jövője miatt nem kell aggódni, kiderült Sussex hercegnéjének következő lépése a karrierjében. Az Archetypes című podcastjének megszüntetése után Meghan Markle most kereskedelmi reklámok sorozatára készül olyan, számára fontos területeken, mint az élelmiszer, a wellness, a divat és a terápia. A hírek szerint Sussex hercegnéje ezért döntött úgy, hogy ügynökséget vált. Harry herceg pedig Afrikába készül, hogy egy szólóprojektet forgasson a Netflix-szel, amelyet vélhetően néhai édesanyja, Diana hercegné ihletett.

A sussexiek brandje az utóbbi időben nagy csapást szenvedett el: a 29 millió dolláros Spotify-szerződésüket visszamondták és a 150 millió dolláros Netflix-szerződésük jövőjével kapcsolatosan merültek már fel bőven kételyek. Ezenkívül a pár 2021-ben egy jövedelmező – állítólag akár 55 millió dolláros – könyvszerződést írt alá a Penguin Random House-szal, amely négy könyvet tartalmazott. Harry herceg memoárja, a Spare januárban jelent meg, és azonnal bestsellerré vált, felesége hamarosan követheti a példáját egy saját könyvvel, valószínűleg feminista szemszögből.

meghan markle
Kép forrása: Samir Hussein / Contributor / WireImage / Getty Images

Harry herceg és Meghan Markle nagyobb sikerekre számított

Harry herceg és Meghan Markle 2020 elején jelentették be, hogy nem lesznek többé a királyi család dolgozó tagjai, hanem saját lábukra állnak. Végül Amerikában kötöttek ki, és a követő hónapokban több tízmillió dollár értékben írtak alá egymás után több nagy horderejű szerződést, amelyek látszólag megalapozták a következő birodalom alapjait.

Azonban számítások valahogy nem jöttek be. Bár sikeres volt az Archetypes című podcast, végül nem rendelték be második évadra. A Spotify leghallgattottabb podcastjeinek toplistájának élére került, a vendégek pedig olyan hírességek voltak, mint Trevor Noah és Mindy Kaling, Mariah Carey, Serena Williams és Paris Hilton. Egyes források szerint a Spotify és az Archewell vezetői az Archetypes második évadáról tárgyaltak, tekintettel az első évad sikerére, de a viták hónapokra elakadtak. Majd az mondták az elmúlt hetekben az Archetypes-on dolgozó csapatnak, hogy nem készítenek második évadot. Egy forrás a The New York Postnak akkor azt mondta, hogy a pár nem hozott elegendő tartalmat ahhoz, hogy igazolja 29 millió dolláros üzletet.

meghan markle
Kép forrása: Kevin Mazur / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

Egy bennfentes szerint Harry herceg és Meghan Markle nem magát okolja a bukásuk miatt, hanem a rossz körülményeket. Úgy vélik, hogy a koronavírus, a gazdasági visszaesések, valamint Fülöp herceg és II. Erzsébet királynő rossz egészségi állapota és halála hátráltatta a magánszektorban tett karrierépítési kísérleteiket.

Forrás: News.com.au, Page Six, Fox Business

Borítókép forrása: Mike Coppola / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images