Barion Pixel Kiderült, mit mondott II. Erzsébet királynő a halála előtt Meghan Markle-ről – Coloré

Kiderült, mit mondott II. Erzsébet királynő a halála előtt Meghan Markle-ről

2023. 05. 05.

II. Erzsébet királynő a halála előtt néhány héttel az unokája feleségéről, Meghan Markle-ről mondott véleményt. Egy bennfentes pedig elárulta, hogyan vélekedett róla.

Holnap lesz III. Károly koronázása a Westminsteri apátságban. A király az édesanyja, II. Erzsébet után lép a trónra, aki szeptemberben hunyt el. A királynő uralkodásának utolsó éveiben a családjában komoly szakadás következett be. Harry herceg és a felesége, Meghan Markle visszaléptek a királyi feladataiktól és az Egyesült Államokba költöztek. Azóta pedig többször is kritizálták a brit királyi családot.

II. Erzsébet véleménye Meghan Markle-ről

A koronázás miatt az egész világ Nagy-Britanniára figyel, mindenki arra számít, hogy ezeknek a napoknak III. Károly királyról kellene szólniuk, mégis egy más típusú hír járja be a médiát. Méghozzá arról, hogy II. Erzsébet királynő hogyan vélekedett néhány héttel a halála előtt az unokája feleségéről, Meghan Markle-ről.

Egy bennfentes, aki állítólag közel áll a királyi család tagjaihoz, azt állítja, hogy csak hetekkel a halála előtt, egy balmorali vacsorán Erzsébet királynő azt mondta, hogy Meghan, Sussex hercegnéje „gonosz”.

Egy forrás a The Spectator magazin munkatársának, Kara Kennedynek így nyilatkozott:

A vacsora előtti italoknál egy kisebb csoport beszélgetett az uralkodóval, aki elmagyarázta, hogy Harry és Meghan találkozása teljes katasztrófává vált, és gonosznak nevezte Markle-t. Ekkor már mindannyian tudtuk, hogy a királynő egészsége romlóban van, és már csak hónapjai vannak hátra, úgy tűnt, sajnálja, ahogy a dolgok alakultak.

Hozzátette, hogy mindenki nagyon meglepődött a királynő ilyen típusú megszólalásán, nem volt rá jellemző:

Mindenki szemöldöke felszaladt. Nem volt jellemző a királynőre, hogy egy olyan szóval, mint a >>gonosz<<, jellemezze Meghan Markle-t, de ő egyenesen átlátott rajta. Megdöbbentő volt ezt a mondatot hallani a világ legmegbocsátóbb asszonyától.

Meghan Markle
II Erzsébet királynő, Meghan Markle és Harry herceg / Kép forrása: Max Mumby/Indigo / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

Churchill unokája Harry herceget kritizálta

Sussex hercegének és hercegnéjének ennél sokkal keményebb kritikákat is ki kell állnia. Szintén ezen a héten Lord Nicholas Soames, Károly király régi barátja és Winston Churchill unokája rádióinterjút adott, és a „legkegyetlenebb” viselkedésnek nevezte Harry herceg döntését, hogy megírta a Spare című memoárját.

Harry herceggel kapcsolatban azt gondolom, hogy ez a legtragikusabb dolog, amit tehetett. Úgy értem, nem tudom magam elképzelni abban a helyzetben, hogy mit tennék, ha a saját fiam ilyesmit tenne velem, az lenne a legkegyetlenebb.

Elmondta azt is, hogy Károly királyt nagyon megviselték a történtek:

Természetesen a király nagyon-nagyon szomorú, tragikus… szörnyű csapás volt.

Meghan Markle
Harry herceg és Meghan hercegné / Kép forrása: Chris Jackson / Staff / Chris Jackson Collection / Getty Images

Forrás: News.com.au, The Spectator, Times Radio

Borítókép forrása: Max Mumby/Indigo / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

0 /eletmod/sztarok/ii-erzsebet-meghan-markle-velemeny/