Barion Pixel Katalin hercegné inkább ezt a nőt szánta volna Meghan Markle helyett Harry-nek – Coloré

Katalin hercegné inkább ezt a nőt szánta volna Meghan Markle helyett Harry-nek

2023. 05. 14.

Katalin hercegné és a sussex-i herceg híresen jó viszonyt ápolták, szinte testvéri módon szerették egymást Markle felbukkanása előtt.

Vilmos felesége, Katalin hercegné nagyon szereti a sógorát. Talán nem túlzás ezt jelenidőben kijelenteni, annak ellenére, hogy kapcsolatuk megkopott, mióta Harry elvette Meghan-t, elköltözött és családapa lett. Előtte ő és Katalin hercegné a saját bevallásuk szerint is szinte nővér-öcs viszonyban voltak, illetve Katalin volt az ifjú herceg bizalmasa, tanácsadója nőügyekben.

Katalin hercegné és Harry
Karwai Tang/Getty Images

Vegyük sorra, kikkel is randizott Harry az idők folyamán, és közülük, kit szeretett volna Katalin hercegné sógornőjeként köszönteni!

Chelsy Davy zimbabwei üzletasszonnyal 2004-től 2011-ig, hét évig jártak és sokat szerepeltek a bulvárlapokban. Azt rebesgették, hogy Katalin annyira nem kedvelte Chelsy-t, a szőke szépség inkább Pippával, Katalin testvérével találta meg a közös hangot.

Harry és Chelsy
Chris Jackson/Getty Images

És ha közvetve is, de a hercegnének volt köze a szakításhoz. A fokvárosi milliomos csemete ugyanis Vilmosék esküvőjén döbbent rá, hogy nem akarna állandó, ilyen szintű felhajtást és megfelelést. Ezután otthagyta Harry-t. A szakítás ellenére olyannyira jó viszonyban maradtak, hogy Chelsy elment a herceg és Meghan 2018-as házasságkötésére a Westminsteri Apátságba.

Cressida Bonas-t a herceg unokatestvérei, Eugénia és Beatrix mutatták be Harry-nek 2012-ben. Kapcsolatuk két évig tartott és ők is olyan szépen mentek szét, hogy Cressida is megtisztelte jelenlétével Meghan és Harry szertartását. A herceg Spare című könyvében többet is ír Cressidáról, szakításuk előtt a házasság is szóba került köztük. Sőt, Katalin hercegné volt az, aki segítette a lányt abban, miként is tarthatná meg “normális” életét és, hogyan fésülhetné össze azzal a teherrel, amit hercegnének lenni jelent. Katalin és Vilmos is kedvelte a lányt, ők annak örültek volna, ha Harry mellette köt ki.

Harry és Cressida
Karwai Tang/Getty Images

Ellie Goulding énekesnő feltűnése már mindenképp jelzésértékű volt: Harry szabadulni akart a skatulyából. Goulding fellépett Katalin és Vilmos esküvőjén is, ahol találkozott Harry-vel, majd 2014-ben egy jótékonysági rendezvényen is együtt dolgoztak, és állítólag 2015-ig randevúztak is. A pár sosem erősítette meg hivatalosan, hogy volt köztük valami.

Ellie azonban nem az a sztár volt, aki mellett végül Harry herceg kikötött, helyette az amerikai színésznő, Meghan Markle rabolta el a szívét – de ez már történelem.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Jeff Spicer/Getty Images
0 /eletmod/sztarok/katalin-hercegne-harry-ex/