Barion Pixel Gálvölgyi János betegsége után újabb gond Pintér Bélánál, mi lesz így a társulattal? – Coloré

Gálvölgyi János betegsége után újabb gond Pintér Bélánál, mi lesz így a társulattal?

2024. 06. 15.

Pintér Béla és Társulata a közösségi média felületeiken jelentették be, hogy a tervezett előadásaik a Szkéné Színházban elmaradnak. Ennek oka a Duna áradása, ami miatt le kellett zárni a Műszaki Egyetem főépületét, ahol a színház is található.

A Orult Az Orvos A Tanitvanyok Es Az Ordog11 1200x772 1
AZ ŐRÜLT, AZ ORVOS, A TANÍTVÁNYOK ÉS AZ ÖRDÖG

A Duna vízszintje olyan mértékben megemelkedett az elmúlt napokban, hogy az áradás miatt a rakpartot is le kellett zárni. A helyzet annyira súlyos, hogy a Műszaki Egyetem főépületének lezárása is szükségessé vált. Emiatt a Szkéné Színházban tervezett előadásokat nem lehet megtartani.

Pinter Bela
fotó: RTL

Pintér Béla és Társulata Facebook-oldalukon értesítették közönségüket, hogy a június 7–9-i hétvégére tervezett előadásuk, „Az Őrült, az Orvos, a Tanítványok és az Ördög” című darabjuk elmarad.

Kedves Nézőink!
Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a június 7-ére (péntek), 8-ára (szombat) és 9-ére (vasárnap) a Szkéné Színházba meghirdetett Az Őrült, az Orvos, a Tanítványok és az Ördög előadásaink elmaradnak: a Duna áradása miatt a Műszaki Egyetem főépületét lezárják.
A megvásárolt jegyek
– átválthatók bármely más júniusi előadásunkra (a szabad helyek függvényében hasonló árkategóriába, műsor: http://pbest.jegy.hu);
– átválthatók a következő, 2024/2025-ös évadra szóló ajándékutalványra (Az Őrült, az Orvos, a Tanítványok és az Ördög várhatóan augusztus végén és szeptember elején lesz legközelebb látható, az őszi műsorunk július elejétől lesz elérhető);
– vagy visszaválthatók.
Kérjük, át- vagy visszaváltási szándékukat legkésőbb június 10-ig (hétfő) jelezzék a jegy@pbest.hu e-mail címen.
Köszönjük megértésüket és elnézésüket kérjük a kellemetlenségért!

/szelavi/kultura/pinter-bela-galvolgyi-janos-tarsulat/