Barion Pixel Így „mulat” a magyar sztár: Molnár Anikó éles kritikát fogalmazott meg Gálvölgyi Jánossal szemben! – Coloré

Így „mulat” a magyar sztár: Molnár Anikó éles kritikát fogalmazott meg Gálvölgyi Jánossal szemben!

2024. 02. 05.

Legalábbis sok hazai idősödő sztár mondhatja el azt magáról, hogy kora ellenére is kénytelen szerepléseket és munkát vállalni, hogy meg tudjon élni. Molnár Anikó pedig ebben semmi rosszat nem lát, sőt.

A generációs különbség látható jelei nemcsak a frizurában és az öltözködésben mérhető. Ma már a médiamegjelenés is nagy lehetőséget ad annak, hogy valaki ismertté váljon. Sok esetben ez akkor is igaz, ha semmi különlegességgel nem tud szolgálni a celeb, pusztán valami miatt hírbe került a neve.

Gálvölgyi János
Kép forrása: RTL

Gálvölgyi János szerint a világ…

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színészünk ugyanis elég éles kritikát fogalmazott meg a mai celebvilággal kapcsolatosan.

Ha valaki hármat tud pukkantani a fülével, már celeb, és utána megírják, hogy elvált a Gizitől, de a Gizinek három púpos tevéje van, ami most elvitte nyaralni Ománba. Szóval más volt a népszerűség, mint ma. Ma mindenki népszerű, régen nem adták ilyen könnyen.

A Blikknek kifejezte nemtetszését az olyan nagy népszerűségnek örvendő, az (akár) elfeledett celebeket köztudatba hozó, de semmi kulturális tartalmat nem közvetítő műsorok iránt, mint a Farm VIP vagy Sztárbox.

Molnár Anikó
Kép forrása: RTL

Eközben Molnár Anikó…

Ennek kapcsán reflektált „Nagy Ő”  Molnár Anikó Gálvölgyi János szavaira saját közösségi platformján. Nemcsak elfogadta a művészúr gondolatait, de azoknak igazat is adott. Csakhogy megfűszerezte mindezt a modern felfogásával, világlátásával, saját celebségével.

Régen kevesebb híresség volt, celeb szinte egy sem, így jól éltek, megéltek, hisz nem volt „konkurencia”. Most van. Mert változik a világ. És az öreg hírességeknek a köztudottan kevés nyugdíja, így a nehéz megélhetése mellett igencsak óriási segítség egy Farm… Vagy bármilyen, a Művész Úr által lenézett műsor… Mert ha még ez sem lenne, könnyen lehet, hogy páran arra a sajnálatos sorsra jutnának, amire jó néhányan önkezükkel már jutottak… Igen, igaza van. Megváltozott a világ. Több ember szerepelhet. Sokan ezt ki is használják. Mert szeretik. Mert érdekes. Mert más. De miért baj ez? Nem kötelező semmi. Nézni sem kell. Millió választék van, kinek kinek az izlése, szintje szerint. Nekem nem fáj, ha fiatalok, idősek, okosak vagy netán butábbak is megtapasztalhatnak egy más, érdekes világot.

Nyitókép forrása: RTL