Barion Pixel Balogh Edinára a Farm VIP-ben talált rá a szerelem – Ez a színész lett a párja – Coloré

Balogh Edinára a Farm VIP-ben talált rá a szerelem – Ez a színész lett a párja

2024. 01. 10.

Balogh Edina a Farm VIP-ben tűnt fel legutóbb, s mint kiderült, sokkal többet nyert a műsor által puszta tapasztalatnál.

Balogh Edina útjai nemrégiben váltak el férjétől, Som Krisztiántól, így független nőként vágott bele a Farm VIP-be. Célja nem a párkeresés, hanem a tapasztalatszerzés volt, az élet azonban nemcsak tapasztalatot adott neki, hanem társat is. Már a játék alatt közel kerültek egymáshoz a Farm VIP-t megnyerő Szabó Simon színésszel, s mint kiderült, a kapcsolatot a műsor forgatásai után sem szakították meg, olyannyira, hogy a barátság fokozatosan módosult, és egy pár lettek.

Balogh Edina szerelmet nyert a Farm VIP-ben

Mint Edina elmondta, a szériában Laurával lett a legszorosabb a kapcsolata, de mellette Simon volt az, aki a bizalmasa lett. Sokáig nem tudta, hogy beszéljen-e a kapcsolatukról, ugyanis nem volt biztos benne, hogy mi is az, ami köztük van. Az egyik közös pont egyértelműen a gyermekeik hiánya volt, hiszen mindkettőjüknek nagyon hiányoztak a kicsik. A műsor után azonban eljött az idő, amikor a találkozásaik megváltoztak – idézte a Blikk.

Nehéz megmondani pontosan azt a pillanatot, amikor rádöbbentem, hogy ez már más. A baráti beszélgetések átcsaptak más típusú beszélgetésekbe; éreztük, hogy több van köztünk, mint barátság. Az én életemben ez nagyon nagy dolog, mert Krisztiánnal tizenegy éven át az értékrendem szerint monogám kapcsolatban éltem, még csak nem is nézelődtem.

Balogh Edina a Farm VIP alatt összebarátkozott Szabó Simonnal, ám kiderült, több ez puszta barátságnál / Kép forrása: Tv2
Balogh Edina a Farm VIP alatt összebarátkozott Szabó Simonnal, ám kiderült, több ez puszta barátságnál / Kép forrása: Tv2

A Barátok közt egykori Kingája így folytatta:

Tudtam, hogy már nem egy barát, sokkal többet jelent nekem, és sokkal nagyobb igényem van rá, és neki is rám. Elkezdtünk randevúzni, talán így tudnám a legjobban kifejezni. És hogy most hol tartunk? Merész lenne kijelenteni, hogy tudom. Egyelőre kezdeti, friss az egész mindkettőnk életében, ennél mélyebben nem is beszélnénk erről, mert nincs itt az ideje. De egy pár vagyunk, nem cáfolom.

Edina azért tartotta fontosnak, hogy elmondja, mi van köztük a színésszel, hogy szabadabban meg tudják élni érzéseiket, és ne kelljen rejtőzködniük. Nem feledkezik azonban el a gyermekeiről, hiszen továbbra is ők az elsők számára, és ezzel Szabó Simon sincsen másképp, ám ahelyett, hogy ez széthúzná őket, pont hogy erősebbé teszi a kapcsolatukat.

Nyitókép forrása: Tv2.