Barion Pixel Rékasi Károly kikészült – Szívzűrök miatt adná fel a színész a valóságshow-t – Coloré

Rékasi Károly kikészült – Szívzűrök miatt adná fel a színész a valóságshow-t

2023. 12. 05.

Rékasi Károly kis híján feladta a Farm VIP-t, amit társai nem feltétlenül bánnak.

Egyre keményebb próbatétel Rékasi Károly számára a Farm VIP. A TV2 sikerműsorában a színész legutóbb Szabyesttel rúgta össze a port, holott a korábban Rékasi a támogatásáról biztosította játékostársát. Ennek ellenére úgy érezte, hogy Szabyest tiszteletlen vele, amit nehezen visel. Káromkodni is hallhatták a nézők, aminek az is az oka, hogy Rékasi Károlynak hiányzik a felesége, Pikali Gerda színésznő – szúrta ki a Ripost.

„Rettentően hiányzik Gerda. Én ma úgy keltem fel, hogy összepakoltam a cuccaimat és hazamegyek, mert ezt nem bírom tovább. Ha van rá lehetőség, küldjetek haza, mert az, hogy valaki ilyen tiszteletlen legyen velem, ahhoz én már túl öreg vagyok, és nem ezt érdemlem” – mondta Rékasi.

Rékasi Károly konfliktusai

Bartha Zsolt egykori megformálójának nemcsak Szabyesttel vannak konfliktusai, hanem Lakatos Leventével is, aki úgy érzi, mintha Rékasi Károly inkább van szerepben, minthogy saját magát adná.

Kicsit a magyar Tom Cruise-nak is gondolja magát, lévén ezer éve ő a szinkronhangja. Pedig jó lett volna őt magát, Rékasi Károlyt megismerni. Számomra taszító volt, hogy az érdemeit hangoztatva bírálta például Szaby-t. De kérdem én: pontosan mire osztja az észt? A 23 év Barátok köztre? – idézte a Blikk.

Maga az érintett, Szabyest nem látta ilyen vészesnek a helyzetet, ugyanis szerinte a színész a kamerákon kívül közel sem viselkedett ellenszenvesen, sőt, ám úgy látta, hogy amint bekapcsolták a kamerákat, az egykori Bartha Zsolt leereszkedő stílust vett fel.

Rékasi Károly számára nem idegen a fizikai munka, ám nem számolt azzal, hogy játékostársaival meggyűlhet a baja / Kép forrása: TV2 Sajtószoba
Rékasi Károly számára nem idegen a fizikai munka, ám nem számolt azzal, hogy játékostársaival meggyűlhet a baja / Kép forrása: TV2 Sajtószoba

Rékasi Károly így reagált a fiúk gondolataira:

,,Ha véleményezném ezt a két fiút, azzal gyakorlatilag a kakát ölelem magamhoz, és magam is kakaszagúvá válnék, amit nem akarok. Méltatlan lenne hozzám. (…) Soha nem szabad elfelejteni, hogy egy vélemény fontos, de még fontosabb, hogy ki az, aki formálja. Én ezért nem foglalkozom velük”.

Rékasi Károly izgalommal próbálta ki magát a reality-ben, ám ma már azt vallja, hogy nem menne ilyen produkcióba.

Nyitókép forrása: Tv2