Barion Pixel Gigászok csatája: kemény küzdelemmel és fortyogó indulatokkal zárult a Sztárbox – Coloré

Gigászok csatája: kemény küzdelemmel és fortyogó indulatokkal zárult a Sztárbox

2023. 12. 11.

A boksz kemény sport, ezt hétről hétre bizonyították a Sztárbox versenyzői és már a győzteseket is tudjuk.

Feszülő izmok, könnyek és igazi küzdelmek szem- és fültanú lehettek az RTL nézői tegnap este a Sztárbox alatt. A fél ország árgus szemekkel figyelte, melyik híresség lesz a legjobbak között is a legjobb.

A Sztárbox női győztesének, Berki Mazsinak gratulál a fél ország

A női középsúly bajnoka Berki Mazsi lett. A mérkőzés után ellenfelét, Dobos Evelint méltatta, aki súlyos betegsége ellenére is ringbe szállt. Mint ismert, a színésznő a napokban vírusfertőzés miatt kórházba került és az is kérdéses volt, hogy egyáltalán részt vehet-e a végső összecsapáson. Habár nem nyert, büszke második helyezettként éli meg a csatát. Úgy tűnik, hogy a Sztárbox nézői is elégedettek voltak a végeredménnyel, mert a közösségi médiában sorra érkeztek a gratulációk a győztesnek.

Sztarbox finale
Molnár Áron, Berki Mazsi és Brasch Bence. A Sztárbox győztesei / Kép forrása: RTL

(Túl?!) rövidre zárta a meccset Molnár Áron

Rácz Jenőnek azonban nem volt ennyire könnyű dolga; a sztárséf az Istenes Bencével való kakaskodás miatt már így is kapott hideget-meleget. A dráma alább hagyott, amióta Rácz lenyomta Bencét a középdöntőben, sőt ki is békültek egymással. Jenő rajongó azt hitték, innen egyes az út a győzelemig, ám jött Molnár Áron. Azt senki sem sejtette, hogy a végső összecsapás végül ennyire rövidre sikerül, köszönhetően hogy a színész-aktivista az első menetben rövidre zárta a mérkőzést. Több néző is arra panaszkodott, hogy nézte volna még az összecsapást.

Nagyon korán dobták be azt a törülközőt…

Néztem volna még, a fenébe…

Hát ez gyors volt.

Sztarbox Finale
Brasch Bence nyert, de Árpa Attilának sincs oka szégyenkezni / Kép forrása: RTL

Brasch Bence nyert, de Árpa Attilát méltatják

A nehézsúlyú fenegyerekek esetében Brasch Bence lenyomta Árpa Attilát. Az ellenfelek közötti korkülönbség ugyan nem látszott, ám a 20 fiatalabb Bence többet mozgott, fürgébb volt és a második menetben meg is mutatta, hogy ki a keményebb a ringben. Sorra érkeznek a gratulációk Bencének, mégis Árpa Attilára szegeződött most a nagyobb figyelem. A műsort nézők is emelik kalapjukat az 52 éves színész-producer előtt.

Egyértelmű volt! Attilának jár a legnagyobb tisztelet! 20 év korkülönbség!!

Szuper volt Bence! Attila emelem a kalapom.

Gratulálok Bence! De Árpa Attilának  is nagy gratula hogy kimert állni egy 20 évvel fiatalabbal, aki 7 éve boxol.

Nyitókép forrása: RTL