Barion Pixel A kastélyban és a ringben is igazi sármőr Árpa Attila! Mi van az ország rosszfiújával? – Coloré

A kastélyban és a ringben is igazi sármőr Árpa Attila! Mi van az ország rosszfiújával?

2023. 11. 30.

Ha azt a szót hallod, hogy macsó, ki jut róla eszedbe? És a magyar sztárok közül? Árpa Attila neve lehet, hogy közte szerepel. A sármos színész körül pezseg a levegő, annyira aktív manapság. Balosokat és jobbosokat osztogat, játékmesterként szerepel és még folytathatnánk.

Árpa Attila körül mindig történik valami. Ha nem a színházban vagy a rózsaceremónián, akkor a magánéletében. Már jogerőre emelkedett az ítélet, miszerint 1 év és 8 hónap börtönbüntetést, végrehajtásban 2 év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztést kapott drogügye miatt. Az évek óta húzódó ügy végére pontot tettek. Magánéleti zűrjei ellenére karrierje töretlen; folyamatosan forgat, színházban játszik, a hétvégén a Sztárboxban esnek egymásnak Pintér Tiborral, nem beszélve az RTL Klub sikerműsoráról, Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című produkcióról.

Árpa Attila
Árpa Attila, mint Nagy Ő / Kép forrása: TV2

Igaz, hogy ez majdcsak a véletlennek köszönhető, ugyanis a játék levezénylőjeként még véletlenül sem Árpában gondolkodtak. A játékvezető pozícióra számos, más nagy nevű magyar színészt hívtak el, de Árpa Attila azonnal megvette a producert. Hozzátesszük, jól áll neki a játékmester szerep és úgy tűnik, hogy ő is élvezi.

https://www.instagram.com/p/C0OThtqo74q/

A ringben Árpa Attila

De hogy ne csak az agytekevényeit mozgassák meg a producert, fut a Sztárbox is, ahol pedig ringbe lépve a nehézsúlyban húzhat kesztyűt. Immáron a döntőbe jutás a cél.

Énekesnek nem állna

Sokoldalú tehetségét megmutatta éneketehetségét is. Vagy mégsem? A Valami Amerika-sorozat október 18-tól látható. A legutóbbi epizódban olyat kellett tennie a színésznek, amely kihívás volt számára.

Hihetetlen, hogy a hokis fenegyerek, a sármőr színész, a producer 3 sor eléneklésétől megszeppen. Végül Soltész Rezső húzza ki a csávából és közösen éneklik tovább a Szóljon hangosan az ének című dalt (IDE kattintva meghallgathatod). Persze csak a szerepe szerint izgult annyira, hogy még el is rontotta, a valóságban ennél azért sokkal jobb, bár elmondása szerint tényleg izgult kicsit.

Ez is érdekelhet téged:

Nyitókép forrása: RTL