Barion Pixel Sztárbox: Egyre nagyobb a balhé Istenes Bence és Rácz Jenő között, hol a vége? – Coloré

Sztárbox: Egyre nagyobb a balhé Istenes Bence és Rácz Jenő között, hol a vége?

2023. 11. 28.

Osztják a jobbos és balos horgokat, odaszúrnak egymásnak a magyar hírességek, kiütéssel vagy pontozással érnek véget a Sztárbox mérkőzései. Az RTL Klubon futó sport- és showműsor nemcsak a ringbe lépő sztárokat mozgatja meg, de a nézőket is.

Két táborra szakadt az ország a múlt vasárnapi Sztárbox adása után. A hét legjobban várt meccsén Istenes Bence és Rácz Jenő küzdött meg egymással. A RTL Klub két híresség között már hetek óta forrongtak az indulatok és ez azután se hagyott alább miután a sztárséf legyőzte a műsorvezetőt.

A feszültséget sokak szerint Istenes Bence közösségi oldalán megjelent egyik posztja okozta, ahol rasszista megjegyzést tett a sztárszakácsra (azóta már lekerült). Naná, hogy Rácz Jenő sem hagyta szó nélkül. Istenes Bence be is vállalta és elismerte, hogy hibázott.

A hangulatkeltés mindenesetre elérte a célját, mert ez volt az a mérkőzés, amit a legtöbben vártak. Itt frissíthetitek fel az emlékeiteket:

Bocsánatkérés ide, győzelem oda, azóta is megy az adok-kapok a felek között. Míg a műsorvezető a szabálytalankodást hozza fel Rácz Jenő ellen, addig a séf a kifogáskereséssel illeti Istenes Bencét.

Pofonosztó vasárnapok a Sztárboxban

Már lezajlottak a negyeddöntők és megszülettek azok a párosok, akik az első elődöntőben megmérettethették magukat.

Sztárbox
Egy egyésen más terepen kell magukat megmutatniuk a sztároknak / Kép forrása: RTL

Első elődöntőn túl

 Az első elődöntőt november 26-án láthattunk, amelyben az első meccset a hölgyek vívták. Méghozzá Berki Mazsi és Janicsák Veca mérte össze erejét és tudását. Berki Mazsi jutott a döntőbe.

Nem meglepő módon Mazsi még mindig a győzelem és a döntőbe jutás mámorában van.

Másodikként a nehézsúlyúak közül Brasch Bence és Szegedi Fecsó mérte össze erejét. habár mindegyikük sokat készült mentálisan és fizikailag is, ezúttal Brasch Bencének ment jobban.

Durva lesz a második elődöntő

A második elődöntő is izgalmasnak tűnik. December 3-án a női könnyűsúlyban Dobos Evelin és Nyári Dia néz egymással szemben. A középsúlyú férfiak közül Józan László és Molnár Áron mérettetik meg.

Úgy tűnik, hogy Józan László nemcsak a meccsek során elért sikerben fürdőzik, hanem abban is, hogy egy igazi profitól kapott méltató szavakat.

A nehézfiúk esetében pedig Árpa Attila és Pintér Tibor esnek majd egymásnak. Ez már az a kategória, amikor nagy tétről van szó. Nem csoda, hogy mindenki igyekszik a legjobbat kihozni magából. Pintér Tibor Instája is erről tanúskodik, hiszen nehéz mérkőzés ígérkezik, amelyet Árpa Attilával fog megvívni.

Nyitókép forrása: RTL