Barion Pixel Ismét nagy a baj Gálvölgyi Jánossal? Betegség miatt lemondta az előadásait a színművész – Coloré

Ismét nagy a baj Gálvölgyi Jánossal? Betegség miatt lemondta az előadásait a színművész

2024. 05. 15.

Meg nem nevezett egészségügyi okok miatt lemondta az előadásait Gálvölgyi János. A 75 éves színész állapotáról a család nem adott információkat az RTL megkeresésére sem, sokan azonban attól tartanak, újabb keringési problémái adódtak a színművésznek.

Gálvölgyi János
Kép forrása: RTL

Gálvölgyi János egészsége

A rajongók egy emberként izgulnak művészért, akit tavaly kellett kórházba szállítani, szinte napra pontosan 1 évvel ezelőtt. 2023. május 10-én légzési nehézségekkel szállították kórházba, majd rövidesen intenzív osztályra került. Öt nappal később már túl volt az életveszélyen. Rosszullétének oka tüdő- és szívelégtelenség. Azt nem tudni, hogy a mostani állapotának köze van-e a keringési betegségéhez, mindenesetre a Marshal Fifty-Six című előadásban Pintér Béla, a Pintér Béla társulat vezetője ugrott be Gálvölgyi helyére.

BEUGRÁS
Kedves Nézőink!
A ma (május 13-i, hétfő) esti Marshal Fifty-Six előadásban Gálvölgyi János betegsége miatt a Marsall szerepében az előadás íróját és rendezőjét, Pintér Bélát láthatják. A holnapi (május 14., kedd) előadás szereposztásával kapcsolatban kedd délelőtt adunk tájékoztatást.
Köszönjük megértésüket, Gálvölgyi Jánosnak pedig gyors javulást kívánunk!

-állt a közleményben.
https://www.facebook.com/photo?fbid=920741846762020&set=a.507911734711702
/szelavi/kultura/baj-galvolgyi-janossal-betegseg/