Barion Pixel 4 csillagjegy, akikkel nehéz kijönni – Coloré

4 csillagjegy, akikkel nehéz kijönni

2022. 06. 14.

Csillagjegyünk sok mindenre adhat választ. Többek között, hogy miért jövünk ki jobban egyes emberekkel, miért szeretünk bizonyos dolgokat jobban csinálni, illetve miért tartunk nehéz esetnek másokat.

Néhány csillagjegy introvertált, hangulatingadozó és kifejezetten nehéz eset, akikkel a barátkozás sem tud egyszerűen menni.

Csillagjegy 2
Forrás: Unsplash

Az ő esetükben ennek több személyiségbeli oka van, amelyre valóban sok magyarázatot tud adni, mely állatövi jegy csillagzata alatt születtek. Bár mindenkinek vannak hibái, és mindannyian élhetünk meg olyan időszakokat, amikor senkit sem akarunk közel engedni magunkhoz, a következő 4 csillagjegy mindenkin túltesz.

Szűz

A csillagjegy szülöttei bár először megnyerőek, gyorsan vissza tudnak húzódni a csigaházukba. A mások számára érthetetlen hangulatingadozásaik miatt nem igazán van barátjuk. Azzal pedig kifejezetten el is ijesztik az embereket, amikor indokolatlanul rájuk zúdítják a gondjaikat vagy a hamis tévképzeteiket. Érdemes inkább elkerülni őket.

Bika

A Bika csillagjegyűek okosak, szépek és egy ideig támogatóak is, ugyanakkor egyik pillanatról a másikra képesek hátat fordítani még a legjobb barátaiknak is. Emiatt egy idő után szép lassan mindenki elhagyja őket és magukra maradnak a nehéz természetükkel.

Csillagjegy 3
Forrás: Unsplash

Rák

A Rákok sokszor elsunnyogják a dolgokat, amire pár alkalom után rájön a környezetük. Emiatt kétarcú, őszintétlen jellemeknek tűnnek, akikkel nem igazán tudnak kijönni az emberek. Kifejezetten zárkózottak tudnak lenni, ezért a beszélgetés sem egyszerű velük.

Mérleg

A Mérlegek mindig nehezen döntenek, ami sokak számára tud idegesítő lenni. Ha még is barátkozni támad kedvük azt sokszor teszik érdekből. Bizonyos esetekben pedig arrogánsak is tudnak lenni, ami miatt inkább távol tartják magukat tőlük mások.

Ez is érdekelhet:

Látnok csillagjegyek a zodiákusban

Boszorkányok és jósok nem csupán a mesékben és középkorban léteztek: napjainkban is sokakkal előfordul, hogy a hatodik érzékük megsúgja, mi lesz a végeredménye egy eseménynek, vagy előre tudják, milyen végkifejletre számítsanak. Hogy kik a zodiákus látnok csillagjegyei azt a cikkünkből megtudod.