Látnok csillagjegyek a zodiákusban: akár jövendőmondók is lehetnének

A zodiákus látnok csillagjegyeit a tenyerén hordozza az élet, abból a szempontból legalábbis mindenképp, hogy istenadta tehetséggel megérzik, hogy mi fog velük történni.

Boszorkányok és jósok nem csupán a mesékben és középkorban léteztek: napjainkban is sokakkal előfordul, hogy a hatodik érzékük megsúgja, mi lesz a végeredménye egy eseménynek, vagy előre tudják, milyen végkifejletre számítsanak. Hogy kik a zodiákus látnok csillagjegyei, az alábbiakban megtudhatod. Lehet, hogy a tiéd is köztük van?

Látnok csillagjegyek

Oroszlán

A Nap égisze alatt született csillagjegy kétségkívül igazi látnok, aki kreatív – és persze magabiztos – magabiztos hozzáállásából adódóan mindig bizakodóan tekint a jövőbe, és megvalósítja céljait. Az Oroszlán nem teremti, hanem diktálja a divatot, bámulatos képzelőerejének köszönhetően mindig előre látja a trendeket. Ha pedig vezetőként vagy önállóan dolgozhat, még tisztábban látja, merre kell haladnia.

Látnok Csillagjegy
A zodiákus látnok csillagjegyei istenadta tehetséggel megérzik, hogy mi fog velük történni (Kép forrása: Shutterstock/Puzzlepix)

Kos

A Kos roppant intuitív csillagjegy, aki az Oroszlánhoz hasonlóan megállíthatatlanul halad céljai felé. Ő mindig pontosan tudja, milyen fába vágta azt a bizonyos fejszét: egyfolytában tervez, a folyamatba pedig nemcsak a tényeket, a megérzéseit is bevonja, emiatt tökéletesen látja az esélyeit. Feleslegesen nem kockáztat, ám amibe belevág, azt el is éri, hogy aztán elégedetten hátradőlhessen.

Szűz

A látnok csillagjegyek között egyértelműen helyet kap a Szűz, aki egyfajta önvédelemre használja látnoki képességét. Úgy értve, hogy ha mondjuk meghívást kap egy társasági eseményre, akkor hiába ismeri és szereti a helyet (beleértve a társaságot is), ha a megérzései azt súgják, hogy otthon kell maradnia, mert valami balul sül majd el, akkor ő bizony ki nem mozdul a házból.

Halak

Ha látnok csillagjegyekről van szó, a legtöbben bizonyára meglepődnek, hogy vajon az örök álmodozó Halak mit keres ezen a listán. Nos, ez a csillagjegy okos, éles látó, nem mellesleg nagyon intuitív – különösen ha a családjáról van szó. Mivel a szerettei foglalják el az első helyet a fontossági sorrendjében, a Halak szinte mindig pontosan ráérez, hogy melyikükkel mi történik majd a jövőben.

Rák

Listánk utolsó szereplője – nem meglepő módon – a Rák. A csillagjegy semmitől sem ódzkodik jobban, mint az értelmetlen kockázatvállalástól, ezért csakis olyasmibe kezd bele, amit a megérzéseik súgnak. Mindemellett szerencsés is, merthogy arra is tűpontosan ráérez, hogy mikor érdemes visszavonulót fújni, mielőtt sérülne. Legyen ez egy projekt vagy egy kapcsolat.

Minden, amit tudni szerettél volna a médiumokról

A médiumokról szinte mindenki hallott már, és a legtöbben tisztában vannak azzal, hogy a spiritualitáshoz van köze. Ebben senki nem is téved, ám kevesen tudják, hogy valóban mire képesek a médiumok, és hogy miért is nagy dolog, ha valaki különleges képességekkel születik. Cikkünkben elmondjuk.

Borítókép forrása: Shutterstock/Puzzlepix

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

A 3 legbájosabb csillagjegy az asztrológusok szerint