Barion Pixel Rácz Jenő luxusban él, Marics Petit ezért kedvelhetik annyian, új bőrbe bújtak Sebestyén Balázsék – Lapszemle – Coloré

Rácz Jenő luxusban él, Marics Petit ezért kedvelhetik annyian, új bőrbe bújtak Sebestyén Balázsék – Lapszemle

2024. 04. 12.

A mai lapszemlében betekintést nyerhetsz, hogyan él Rácz Jenő és családja. Marics Peti megmondta a tutit, hogy miért kedvelhetik őt annyian. Nem akármilyen fotózáson vett részt Sebestyén Balázs és rádiós kollégái.

A Femina figyelt fel a sztárséf Insta bejegyzésére, amelyben megmutatta az otthonát belülről.

Kukkants be Rácz Jenő konyhájába!

Cseppet sem lepődtünk meg azon, hogy letisztult, egyszerű, ám nagyon dizájnos teret látunk vissza. Az is észrevehető, hogy a konyhában használatos eszközök csúcsminőségűek, mert ha valaki, akkor a séf tudja, hogy milyen nagy jelentőséggel bírnak.

A videó üzenete azonban nem a főzésben rejlik, hanem abban, hogy a fárasztó napok után hogyan tud hatékonyan feltöltődni az ember. Ehhez ad némi instrukciót Rácz Jenő.

Minden kornak megvan a maga ideálja és a legkeresettebb zenekarok is szíveket lopnak el. A VALMAR duó két tagjáért is sokan rajonganak.

Marics Peti titka

A fiatal énekesért is odáig vannak és a Blikk azt is megírta, hogy miért lehet ez. Mindezt a Mokkában való szereplésekor mondta el.

Vannak ezek az izommacsók, mint a Thor főszereplője is. Nagyon szőrös, kétméteres, nagyon durván kigyúrt csávó. Van, akinek ez a stílusa. De vannak azok a fajták, mint például Justin Bieber vagy Neymar, akik nem feltétlenül azzal maszkulinok, hogy nagyon durván ki vannak gyúrva és két méter magasak, hanem a karakterük miatt. Szerintem ők is ugyanúgy tudnak szexik és vagányak lenni.

A sok rajongó mellett természetesen szinte kötelező elem, hogy az ellentábor is megjelenjen, így azok véleményével is szembesül a VALMAR énekese.

Néha szeretnek kóstolgatni, igen, de ez mindenkivel így van. Ilyenkor mindig azzal próbálom nyugtatni magam, hogy felhozok számomra tényleg már afféle emberisteneket – mondjuk egy Michael Jacksont vagy Cristiano Ronaldót –, akik ugyanúgy kapják a savat a világ összes helyéről. Jól kell kezelni, tudni kell lesz*rni.

Sebestyén Balázs
Kép forrása: RTL

A Rádió1-hármasa, a Sebestyén Balázs-Vadon Jani-Rákóczi Feri-trió felbomlott, amikor váratlanul és sokkolva, de Vadon Jani kilépett a csapatból. A megüresedett helyre így új személyt kerestek Balázsék és heteken át tartott az „interjúztatás”. A legjobbat keresték, és ezt Ráskó Eszter tudta nyújtani, aki azóta már teljes jogú tagjává vált a csapatnak.

Sebestyén Balázsék bőrbe borultak

Na jó, nemcsak Balázs, hanem a többiek is követték és ennek apropója egy nagyon különleges fotózás volt az apropója. Hirtelen domina szerepben találták magukat és ennek megfelelően talpig bőrbe bújtak. Erről Ráskó Eszter egy Tiktok videóban is beszámolt.

@eszterrasko

Mindig azt kérdezitek, mit csinálunk adás után. @Balázsék

♬ eredeti hang – Ráskó Eszter

Már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy a fotózásnak mi volt a lényege, hol és mikor lesz látható.

Nyitókép forrása: RTL
/otthon/racz-jeno-marics-peti-sebestyen-balazs-lapszemle/