Barion Pixel Nagyobb a baj, mint gondoltuk: Súlyosan megsérült Rácz Jenő – Coloré

Nagyobb a baj, mint gondoltuk: Súlyosan megsérült Rácz Jenő

2023. 12. 14.

Meglepő fordulat állt be Rácz Jenő életében. A vasárnapi meccsen szerzett sérülést még most is érzi. Sőt, nagyobb a gond.

Már néhány napja túl vagyunk a Sztárbox döntőjén és a nyertesek neve is ismert. Hiába volt nagyon rövid mérkőzés Molnár Áron és Rácz Jenő között (a ringben történtekért kattintsd IDE), a séf még mindig érzi annak hatását, sőt egyre rosszabb a helyzet: úgy tűnik Jenő sérülése komolyabb, mint gondolták és az sem kizárt, hogy kés alá kell feküdnie.

Nagyobb a baj, mint azt hitték

A séf érezte, hogy valami nem stimmel vele, ezért a napokban orvoshoz fordult. A közösségi oldalán ismertette azt is, hogy valójában mi történt vele.

Sajnos vasárnap komolyabban megsérültem..Részt vettem egy MR, Ct, szemészeti és fül orr gége vizsgálaton, ahol sajnos azt mutatták ki, hogy az arccsontom eltört és az egyik ideg leszakadt a helyéről… az utóbbira lettem figyelmes, hogy valami nem oké…
A meccs napja sajnos nem volt életem legszerencsésebb napja, mert az első ütés amit bekaptam, az elég gyorsan eldöntötte a dolgok kimenetelét. A jobb oldali szemem látása pár másodpercre elment, aztán szép lassan vibrálva visszajött. Sajnos ettől megtorpantam, a mozgáskoordinációt elveszítettem és már éreztem, hogy ez a mérkőzés sajnos elment…

Racz Jeno
A rövid mérkőzésért is komoly árat fizetett a sztárséf / Kép forrása: RTL

Lehet, hogy műteni kell Rácz Jenőt?

A fejét ért ütéstől padlót fogó sztárt azonnal megvizsgálták az orvosok még a ring mellett, de akkor úgy tűnk, hogy semmi komoly nem történt. Alig néhány nap múlva viszont jelentkeztek a zavaró tünetek és kiderült, hogy a szeme alatti ideg súlyosan megsérült. Így még az is a lehetőségek között szerepel, hogy a sérülése miatt kés alá kell feküdnie Rácz Jenőnek. Erre a fontos kérdésre ma kap választ a sztár.

Jenő igazi sportemberként nem nyavalyog a sebesülésén, ám természetesen aggódik egészége miatt!

Nyitókép forrása: RTL