Barion Pixel Tanulj a Jóbarátokból, hogy te elkerüld az ocsmány bőr pihenőfotelt! – Coloré

Tanulj a Jóbarátokból, hogy te elkerüld az ocsmány bőr pihenőfotelt!

2021. 08. 24.

Ugye megvan az a rész a Jóbarátokból, amikor Chandler és Monica összekap az ocsmány bőr pihenőfotel miatt? Nos, ha Monica kicsit rafináltabb lett volna, akkor nem kezd el nyíltan ágálni ellene, hanem okos nő módjára felajánlott volna a franciás lakásához stílusban passzoló alternatívákat. Okuljunk az ő esetéből, és hitessük el szívünk választottjával, hogy az ő kényelme számunkra a legfontosabb – elég ha mi tudjuk, igazából mi a fontos…

nem mindegy, hogy milyen pihenőfotelt választunk
Nekünk nem kell ezért a pillanatért imádkoznunk, ha van más alternatívánk / Forrás: Giphy.com

Ezt választhatta volna Monica pihenőfotelnek!

Zseniálisan mutatott volna Monica régiségekkel teli, franciás lakásában ez a vintage bőr fotel – és biztos, hogy Chandler is boldog lett volna vele! Mert a klasszikus, íves vonalai, szegecses díszítése és gombokkal behúzott háttámlája mellett mégis van benne egy kis férfias karakteresség. És még az ikonikus Central parkbeli lakás lila színe is visszaköszön a rádobott párnában! Szóval ha hasonló stílusú otthon kialakításán törjük a fejünket, esetleg egy kicsit mediterrán irányba vinnénk el a dolgot, ez legyen az első kép, amit bedobunk a pasinknál.

vintage bőr pihenőfotel
Forrás: instagram/@julieblanner

Keljünk bohém otthonunk megmentésére!

Hosszú hónapok tervezgetése, és a megfelelő tárgyak felkutatása után végre kezd összeállni bohém hangulatú otthonunk, mire jön a férfi és közli velünk: neki kell egy babzsákfotel! Őrizzük meg a hidegvérünket, és kezdjünk lázas kutatásba – meg fogunk lepődni, mennyi lazulásra alkalmas bőr karosszék közül válogathatunk! Itt van mindjárt a butterfly, de számos más kempingszékre hajazó fazont találunk még, amiben hátradőlve párunk kiválóan tud majd sporthíreket olvasgatni.

Lakberendezes Bor Karosszek Fotel Ferfiaknak 2 1
Forrás: instagram/@sadhnahandmadeart

A japandi sem ismer lehetetlen!

Bármelyik stílushoz lehet találni hozzá egy hozzá passzoló bőr fotelt – még ahhoz is, amelyikről elsőre el sem tudnánk képzelni! Erre a legjobb példa a manapság egyre népszerűbb japandi lakberendezési stílus, amelynek japán ihletésű enteriőrjét egy másodperc alatt vágná agyon egy Chandlerféle pihenőszék. Viszont ha a Ligne Roset földre ültetett Togo kollekciójából választunk egy finom bőrrel bevont darabot, párunk minden nap egy távol-keleti nyaraláson érezheti magát.

Lakberendezes Bor Karosszek Fotel Ferfiaknak 4
Forrás: instagram/@ligneroset

Borítókép forrása: Shutterstock/PuzzlePix