Barion Pixel Ha ezeket a tüneteket észleled magadon, te is gyógyíthatatlan lakber mániában szenvedsz! – Coloré

Ha ezeket a tüneteket észleled magadon, te is gyógyíthatatlan lakber mániában szenvedsz!

2021. 03. 16.

Amennyiben a most következő 4 pont mindegyike igaz rád, kénytelen leszel elfogadni: visszafordíthatatlanná vált a lakber mániád!

Élmény veled a filmezés

Mikor a romantikus, gyertyafényes szombat esti filmezés közben nem a drámai csók jelenetek, hanem a látott enteriőrök váltják ki belőled a legnagyobb sóhajokat és mindezt olyan kommentekkel kíséred, mint „atyaég, honnan van az szőnyeg?” vagy „mi lehet ennek a nyílászárónak a ral kódja?”. És ha a helyzet végképp úgy kívánja, szívbaj nélkül állítod meg a filmet, hogy készíthess egy képet a telefonoddal a lakber mappádba.

lakberendezes lakber mania tv
Forrás: unsplash.com

Az éttermi zaklató

Te nem az alapján választasz éttermet, hogy most épp pizzára vagy egy jó csülökpörköltre éhezel – csakis az étterem miliője, ami számít ilyen fontos döntési helyzetben! De nem elégszel meg annyival, hogy a gyönyörűségtől elalélva üldögélsz az asztalnál, hanem pontos információkat próbálsz kisajtolni a rémült pincérekből arra vonatkozóan, hogy honnan van a csempe a női mosdóban, mennyi négyzetmétere és milyen színkódú a fuga közötte.

Vendéglátók réme

Mit is kérdeztél?” – persze, hogy sejtelmed sincs miről van szó, mert amióta beléptél a barátnőd otthonába csak arra tudsz gondolni, hogy nyilván nem volt beszámítható állapotban amikor ezt az enteriőrt összehozta. De bizonyos mennyiségű alkohol után nem tudod tovább türtőztetni a benned forrongó lakberendezőt és komplett lakásfelújítási tervvel állsz elő.

lakberendezes lakber mania2
Forrás: freepik.com

Te magad vagy a bútorkereső alkalmazás

A családod, barátaid és kollégáid egy kész bútorkereső alkalmazást kapnak a személyedben: csak megmutatják neked a keresett lámpát és te kapásból mondasz három webshopot árakkal, postaköltséggel és a várható szállítás időpontjával.

Borítókép forrása: unsplash.com