Barion Pixel Cristiano Ronaldo új rezidenciája másfél millió forintnál is többe kerülhet éjszakánként – Coloré

Cristiano Ronaldo új rezidenciája másfél millió forintnál is többe kerülhet éjszakánként

2023. 01. 14.

Cristiano Ronaldo két szezon után távozott a Manchester Unitedből és a szaúd-arábiai Ál-Nászr FC-hez igazolt. Így persze nemcsak az edzései lesznek máshol ezentúl, hanem lakhelyét is át kell helyeznie egy másik országba, azonban az új lakásáról napvilágot látott fotók alapján biztosan nem lesz szomorú.

A világ egyik legjobb focistája, Cristiano Ronaldo december 30-án egy két és fél évre szóló szerződést kötött a közel-keleti Ál-Nászr FC-vel (al-Nassr FC), ami karrier szempontból nem a legelőnyösebb lépés volt, ám anyagiak tekintetében mindenképp. Ezzel ugyanis ő lett a történelem legjobban fizetett labdarúgója, hiszen a klub évente 210 millió dollárt fog majd fizetni neki, ami durván átszámítva 78 milliárd forint. 

La Suite De L'hôtel "four Seasons" Où Va Séjourner Cristiano Ronaldo à Riyad En Arabie Saoudite
Forrás: Northfoto

Ronaldo és barátnője, Georgina Rodriguez valamint öt gyermekük a múlt héten érkeztek meg Rijádba és első lakhelyük a Kingdom Centre névre hallgató felhőkarcoló hotelszintjén van, a Four Seasonsben, méghozzá a királyi lakosztályban. Egyelőre egy hónapra foglalták le a család és a barátok számára a patinás lakóegységet, mely két szintet is elfoglal a hotelben. Arról, hogy mennyibe kerül, csak sejtéseink lehetnek, ugyanis nincs feltüntetve a Four Seasons honlapján, és lefoglalni is csak privát módon lehet. Tippelni azért tippelhetünk, ugyanis azt tudjuk, hogy az ennél kisebb elnöki lakosztályban majdnem másfél millió forint egy éjszaka. Ezek alapján 112 millió forint körülire rúg majd ott tartózkodásuk díja, de a labdarúgó fizetését ismerve nem biztos, hogy megviseli majd Ronaldo pénztárcáját.

Teniszpályák, masszázskezelések, valamint szaunával és gőzfürdővel ellátott gyógyfürdő is a vendégek rendelkezésére áll a Kingdom Towerben, és Cristiano Ronaldo számára a hotelbiznisz tulajdonosként sem ismeretlen, hiszen nevéhez kötődik a CR7 szállodalánc.

La Suite De L'hôtel "four Seasons" Où Va Séjourner Cristiano Ronaldo à Riyad En Arabie Saoudite
Forrás: Northfoto

A királyi lakosztály leírása szerint “Rijádra nyíló páratlan kilátást nyújt a vendégeknek. Legújabb kétszintes lakosztályunk a hotel 48. és 50. emeletén helyezkedik el, nappalival, privát irodával, étkezővel és médiaszobával.” 

Bár valószínűleg a pár nem fog majd elkezdeni főzőcskézni, ha szeretnének, ahhoz egy full extrás konyha lesz a segítségükre. Más esetben pedig igénybe vehetik a hotel éttermét, ahol annak signature fogásaiból is válogathatnak – bárány, tengeri sügér és társaik.

La Suite De L'hôtel "four Seasons" Où Va Séjourner Cristiano Ronaldo à Riyad En Arabie Saoudite
Forrás: Northfoto

Mindenkinek hatalmas dolog, hogy Ronaldo Rijádba igazolt és az is, hogy a hotelben száll meg, ám a személyzetet arra kérték, hogy tartózkodjanak a szelfizéstől a sztárral. De többen látták már, hogy köszönetet mond a szálloda dolgozóinak érkezéskor és távozáskor.

Georgina Rodriguez szintén nagyon kedveli a szállodát, mivel kilépve a lakosztályból luxusüzletekbe botlik – egy Louis Vuitton-ban és egy kevésbé fényűző Zarában például már ki is szúrták a fotósok. 

La Suite De L'hôtel "four Seasons" Où Va Séjourner Cristiano Ronaldo à Riyad En Arabie Saoudite
Forrás: Northfoto

A párnak romantikázásra is lesz lehetősége – már amikor Ronaldo nem edz vagy nincs meccse, utóbbiból egyébként 22-én lesz az első új csapata színeiben- , hiszen a szálloda exkluzív vacsorát is biztosít számukra a Sky Bridge-en, a Kingdom Tower tetején, amely Rijád egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja.

Quinas De Ouro Ceremony In Portugal
Forrás: Northfoto

Cristiano Ronaldo és Georgina Rodriguez hat éve alkotnak egy párt, Gio bolti eladóként dolgozott, amikor megismerkedett a sztárfocistával. Öt gyermeket nevelnek együtt, melyből kettő közös, ezen kívül egy béranyától született ikerpárt (Eva és Matteo), és a legidősebb Ronaldo-csemetét, Cristiano Ronaldo Jr-t, akinek nem tudni, ki az édesanyja.

Forrás: dailymail.co.uk
Borítókép forrása: Northfoto