Barion Pixel Cristiano Ronaldo 29 éves párja, Georgina Rodriguez könnyek közt mesélte el, mit élt át, mikor elvesztették kisfiukat – Coloré

Cristiano Ronaldo 29 éves párja, Georgina Rodriguez könnyek közt mesélte el, mit élt át, mikor elvesztették kisfiukat

2023. 03. 17.

Cristiano Ronaldo és barátnője, Georgina Rodriguez ikreket várt, de az egyik csöppség a szülés közben életét vesztette.

2022 áprilisában Georgina Rodriguez és párja, a portugál sztárfocista Cristiano Ronaldo üdvözölhette kislányukat Bella Esmeraldát, de az örömbe mélységes tragédia is vegyült, hiszen a baba ikertestvére, egy kisfiú meghalt a születéskor.

Georgina Rodriguez
Forrás: Northfoto

Az I Am Georgina című Netflix-valóságshow második évadának előzetesében Georgina sírva fakad, miközben fia elvesztéséről beszél. A nagy népszerűségnek örvendő reality folytatása március 24-én debütál a streamin- platformon, és ehhez jött most ki a szívszorító ízelítő.

Több mint 40 millióan követnek a közösségi hálón, de senki sem tudja, mit érzek valójában. Ebben az évben egyetlen pillanat alatt éltem át életem legboldogabb és legrosszabb pillanatát.

– mondja Georgina Rodriguez a trailer elején, miközben modell munkáiról és nyilvános szerepléseiről készült felvételeket láthatunk. Ezután a 38 éves szépség és Cristiano közös felvételei láthatók, amint az ikreik ultrahangképét tartják a kezükben, valamint fényképeket, amin ők ketten a kórházban vannak újszülött lányukkal.

Georgina Rodriguez
Forrás: Northfoto

Az élet megy tovább. Van okom továbblépni és erősnek lenni. Cris mindig bátorított, hogy folytassam a napirendemet, folytassam az életem. Jelenleg a családom és a gyerekeim a prioritásom. Nagyon boldog és hálás vagyok.

Bella mellett a sztárpárnak, van egy ötéves lánya is, Alana, az ikreik Eva és Mateo, akik szintén ötévesek és béranya hordta ki őket. Cristiano legnagyobb fia, akit szintén béranya szült, és még szingliként kezdte nevelését, a 12 éves Cristiano Junior.

Forrás: The Sun
Borítókép forrása: Northfoto