Georgina Rodriguez elárulta: a róla szóló Netflix sorozat 2. évadában vall majd kisfia elvesztéséről

2022. 09. 27.

Szinte az egész világ egy emberként jajdult fel, amikor idén áprilisban kiderült, hogy Christiano Ronaldo és Georgina Rodriguez ikergyermekeinek fiú tagja szülés közben meghalt. A sztárpár azóta sem nyilatkozott az őket ért tragédiáról, ám most úgy tűnik, megtört a jég: Gio bejelentette, hogy a Netflix róla szóló dokumentumsorozatának második évada az őket ért veszteséget állítja majd középpontba.

„Rengeteg mindennel ajándékozott meg az élet ilyen rövid idő alatt, idén viszont átéltem életem eddigi legjobb és legrosszabb pillanatát, s mindezt egyszerre” – nyilatkozta Christiano Ronaldo élettársa, Georgina Rodriguez kisfiuk elvesztéséről néhány nappal ezelőtt a Spanyol TV és rádió filmfesztiválon. (A nyilatkozatot a Mirror szemlézte.) Az argentin származású szépség egyúttal azt is megerősítette, hogy az Én, Georgina című, róla szóló Netflix sorozat második évadában bepillantást enged majd a gyászfeldolgozás folyamatába.  

Georgina Rodriguez, Christiano Ronaldo
Georgina Rodriguez és Christiano Ronaldo 2017. óta alkotnak egy párt, s összesen öt gyermeket nevelnek együtt. Kép forrása: Northfoto

Georgina Rodriguez fájdalmas vesztesége

„Összetört a szívem egy darabja, így azt kérdeztem magamtól, hogyan folytathatnám így? A válasz viszont közelebb volt, mint gondoltam: belenéztem a gyerekeim szemébe és ez megadta számomra a választ, hiszen miattunk érdemes felkelni és továbbmenni. Ez az egyetlen megoldás arra, hogy túllegyünk ezen” – mondta Gio. 

A sztárpár (tőlük szokatlan módon) keveset nyilatkozott azóta, hogy április 18-án bejelentették kisfiuk elvesztését. Az erről szóló Instagram posztban ezt írták: „A legmélyebb szomorúsággal tudatjuk a világgal, hogy kisfiúnk elhunyt. Csak a kislányunk születése ad erőt ahhoz, hogy némi reménnyel és boldogsággal éljük meg ezt a pillanatot.” Rodriguez és Ronaldo ugyanakkor megköszönte az orvosok és nővérek szaktudását és támogatását, egyúttal arra kérték a sajtó képviselőit, a traumát figyelembe véve tartsák tiszteletben a privát szférájukat. „Drága kisfiunk, te vagy a mi kis angyalkánk. Mindig szeretni fogunk téged” – zárták a szomorú sorokat. 

Christiano és Gio tavaly októberben jelentették be bővülő családjuk hírét, nem sokkal később pedig azt is elárulták, hogy ikrekkel, egy fiú és egy lánygyermekkel ajándékozta meg őket a sors. A tündérmese azonban tragédiával végződött, mivel a gyermekek világrajövetele közben az ikerpár fiú tagja életét vesztette. Gio néhány hónappal a szülést követően posztolt először „túlélő kislányáról”, Bella Esmeraldáról, akit „parányi, csodálatos áldásnak” nevezett. Georgina Rodriguez és Christiano Ronaldo Bellával kiegészülve összesen öt gyermeket nevelnek: Christano Jr., és egy ikerpár, Eva és Matteo a focista béranyától született gyermekei, Alana Martina pedig közös csemetéjük, akit szintén béranya hozott a világra. 

A Netflix készítői is bíznak a folytatásban

„A sorozat új évada a legnagyobb szomorúság pillanataiba enged majd betekintést, hiszen Gio vesztesége olyasvalami, ami bárkivel megtörténhet: olyannal is, akinek mindene megvan, s olyannal is, akinek semmije sincs” – nyilatkozta a Alvaro Diaz, a sorozat rendezője a fent említett fesztiválon. 

„Az első évad sikerét látva nem volt számunkra kérdéses, hogy folytassuk-e a sorozatot, hiszen rendkívül nehéz olyasvalakit találni, aki ennyire közel engedi a stábot, egyenesen a magánéletébe” – tette hozzá Diaz, egyúttal kiemelte: az első évadhoz hasonlóan a nevetés és szórakozás sem szorul majd a háttérbe a második évadban.

Az Én, Georgina első évada 2022. január 27-én, Georgina 28. születésnapján, több mint 190 országban debütált, s nem meglepő módon azonnal a top 10 legnézettebb tartalom közé került a Netflixen. Ugyan még nem tudni, pontosan mikor érkezik a streaming szolgáltató kínálatába a második évad, valószínű, hogy a forgatások még az idén befejeződnek, így az első évadhoz hasonlóan 2023. január végén elmélyülhetünk Georgina Rodriguez és Christiano Ronaldo fényűző életében és – a hírek szerint – gyászfeldolgozásában. 

Borítókép forrása: Shutterstock/PuzzlePix
Források: ITTITT