Barion Pixel Banderas Zorro köpenyét legszívesebben a 26 éves Tom Hollandnak adná át – Coloré

Banderas Zorro köpenyét legszívesebben a 26 éves Tom Hollandnak adná át

2022. 11. 29.

A legendás film és Zorro karaktere reboot-ot kaphat, és az egykori címszereplő már meg is jelölte utódját.

Antonio Banderas a mai napig aktív, de egy új Zorro film esetén már nem venné fel az álarcot, sokkal inkább átadná a stafétát, vagyis ez esetben a kardját és köpenyét. Megkérdezték a világsztárt, hogy mit szólna egy reboothoz, mire Banderas azt felelte:

Abszolút nyitott vagyok arra, hogy elkészüljön egy újabb film. De mint annak idején Anthony Hopkins tette velem, én is továbbadnám a lehetőséget és így segíteném a projekt megújulását.

Zorro
Forrás: Northfoto

És, hogy ki lenne szerinte a megfelelő személy egy új Zorro szerepre? Egyértelműen Tom Hollandot nevezte meg, akivel nemrég együtt dolgozott az Unchartedben, mely a népszerű Playstation videojáték-sorozat alapján készült.

Együtt dolgoztunk az Uncharted-on, és annyira energikus és szórakoztató srác, benne is megvan az a szikra, ami kell. Miért is ne lehetne ő?

– mondta Banderas Holland színészi stílusáról.

Banderas először az 1998-as Zorro álarcában öltötte magára az igazságosztó szerepét. Ebben a történet szerint az Anthony Hopkins által megformált Don Diego de la Vega-tól, az eredeti Zorro-tól vette át a stafétát, partnere pedig Catherine Zeta-Jones volt. Az első film sikere egyenes folytatáshoz vezetett, ez volt a 2005-ös Zorro legendája, ám sajnos a második rész már nem aratott akkora sikert sem a kritikusoknál, sem pedig a mozipénztáraknál.

Egyelőre nincs kilátásban a reboot, de sosem tudni, hisz nem zörög a haraszt, tartja a mondás. Zeta-Jonest legújabban az Addams family filmek spinoffjában láthatjuk, ahol a címszereplő Wednesday édesanyját, Morticia Addamset játssza. Banderas a DreamWorks Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság című projektjén dolgozik szinkronhangként, Tom Holland pedig az Apple TV sorozatában, a The Crowded Room-ban szerepel.

Tom Holland
Forrás: Northfoto
Forrás: deadline.com
Borítókép forrása: Northfoto