Instagramon tette hivatalossá a kapcsolatát Tom Holland és Zendaya

2021. 09. 02.

Néhány hónapja már sejteni lehetett, hogy a csodaszép Zendaya és az egyre népszerűbb Tom Holland között több van, mint munkakapcsolat.

A két sztár a Pókember forgatásán ismerkedett meg és kezdett el vonzódni egymáshoz, de egészen júliusig nem mutatkoztak együtt.

2019 Spider Man: Far From Home Movie Set
Forrás: northfoto.com

Ám, ahogy az lenni szokott, néhány szemfüles lesifotós félreérthetetlen képeket készített róluk, amely bizony elindította a pletykákat, hogy nemcsak a mozivásznon, hanem a való életben is egymásra találtak. A várva várt film forgatásai már régebben befejeződtek, de mindig volt valamelyiküknek párkapcsolata, ami miatt “elmentek” egymás mellett. Most viszont a csillagok szerencsés állásásának, na és persze annak köszönhetően, hogy épp mindketten szinglik végre-valahára hivatalosan is együtt járnak, amit Tom saját Instagram oldalán tett hivatalossá, méghozzá Zendaya szülinapján.

Egy közös képet tett ki a Pókember forgatásának egyik szünetéről, amely alá a következő mondatot írta:

„A legboldogabb szülinapot kívánom az én MJ-m nek. Hívj, ha fent vagy!”

A szöveg egyébként nemcsak édes, hanem érdekes is, hiszen az eddigi Pókemberes filmek során mindig úgy alakult, hogy a Pókembert alakító és párjukat alakító sztárok a való életben is egymásba szerettek (legalábbis egy időre). Kirsten Dunst és Tobey Maguire is a film forgatásán jöttek össze és voltak együtt évekig, majd a Csodálatos Pókember két sztárja, Emma Stone és Andrew Garfield is egy pár lettek néhány évre.

Forrás: justjared.com