Tom Holland a legendás táncost fogja alakítani következő filmjében

A „Pókember” sztárja, Tom Holland tánccipőre cseréli a pók jelmezt. A 25 éves színész vasárnap hivatalosan is megerősítette, hogy ő fogja alakítani a legendás színészt, táncost és énekest, Fred Astaire-t a Sony hamarosan megjelenő életrajzi alkotásában.

„A forgatókönyv egy hete érkezett meg” – mondta Holland az újságíróknak. „Még nem olvastam, mert nem adták ida nekem.” A hír, hogy Holland formálja meg a legendás táncost, nem meglepő, tekintve saját előadói múltját: színészi pályafutását a londoni színpadon kezdte, 2008 és 2010 között a Billy Elliot the Musical címszerepét alakította a West Enden.

Tom Holland
Forrás: Northfoto

A minden idők egyik legnagyobb populáris zenei táncosaként kikiáltott Astaire több mint harminc musicalben szerepelt, amellett, hogy hét évtizedes pályafutása alatt a Broadway és a West End rendszeres fellépője is volt. Astaire-re általában Ginger Rogersszel való párkapcsolata miatt emlékeznek, aki számos filmben szerepelt vele, köztük a klasszikus Swing Time, The Gay Divorcee és Top Hat című filmekben.

A Holland főszereplésével készülő film jelenleg nem az egyetlen Fred Astaire projekt. Jamie Bell fogja Astaire-t alakítani Margaret Qualley (Ginger Rogers) mellett az Amazon Studios és az Automatik közös filmjében, amely a páros munkáját és kapcsolatát mutatja majd be.

Holland legutóbbi filmje a Pókember: Nincs hazaút, amely még idén, egészen pontosan december 17-én debütál majd a mozikban.

Forrás: justjared.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Hihetetlen! Megszületett Nick Jonas és Priyanka Chopra első közös gyermeke