Barion Pixel Whoopi Goldberg bevallotta, hogy sosem akart férjhez menni, mégis megtette… háromszor – elmondta, mit érzett – Coloré

Whoopi Goldberg bevallotta, hogy sosem akart férjhez menni, mégis megtette… háromszor – elmondta, mit érzett

2023. 08. 23.

Whoopi Goldberg nemrégiben nyilatkozott a házassággal kapcsolatos tapasztalatairól a The View című műsorban. A színésznő bevallotta, hogy sosem rajongott a házaséletért, pedig háromszor is bekötötték a fejét.

Whoopi Goldberg alig várta, hogy szabaduljon a házasságaiból

A The View című műsorban Lisa Hochstein, és volt férje, Lenny Hochstein vitás válásáról beszélgettek a műsor házigazdái és a vendég, Whoopi Goldberg. Joy Behar megjegyezte, hogy a válás néha „gyilkos” érzéseket válthat ki, míg Alyssa Farah Griffin azt mondta:

Az én tapasztalataim szerint ezen nem lehet gyorsan túllenni, és nem hagyhatod, hogy elfajuljon, mert akadályozhat a továbblépésben.

Whoopi Goldberg viszont teljesen más szemszögből közelítette meg a válást. Mint aki háromszor is keresztülment ezen a nehéz procedúrán, az színésznő azt mondta:

Táncoltam és ugráltam, örültem, hogy kiszabadultam onnan.

Amikor Behar megkérdezte, hogy minden válás után ugyanígy érzett-e, Goldberg így válaszolt:

Minden alkalommal, minden alkalommal. Mert mindig tudtam, mindig gondoltam – nem akartam ezt csinálni, és tudtam, hogy nem akartam, de mégis megtettem, szóval mondtam magamnak, hogy maradj csendben és lépj tovább.

Whoopi Goldberg
Kép forrása: Dia Dipasupil / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images

A társadalmi nyomás miatt házasodott

Whoopi Goldberg kifejtette, hogy kipróbálta a házasságokat, mert azt hitte, hogy meg tudja változtatni a saját gondolkodását. De hozzátette, hogy mindig is úgy érezte, csak enged a házasság nyomásának, bár tudta, hogy „sosem volt hivatott a házas életre”.

Folyton azt tettem, amit mindenki mondogatott, hogy tennem kell. Aztán azt gondoltam, hogy ez kezd drága és unalmas lenni

– tette hozzá.

Whoopi Goldberg
Kép forrása: Bruce Glikas / Contributor / WireImage / Getty Images

Whoopi Goldberg, aki az első afroamerikai nő, aki elérte az EGOT státuszt – Emmy-díjat, Grammy-díjat, Oscar-díjat és Tony-díjat is nyert -, nem sokat szokott beszélni a magánéletéről. 1973 és 1979 között Alvin Martin volt a férje, akitől a lánya, Alexandrea Martin született. Goldberg ezután David Claessannal 1986 és 1988 között, majd Lyle Trachtenberggel 1994 és 1995 között élt házasságban.

Goldberg elmagyarázta, hogy korábbi kapcsolataiban próbálta kideríteni, mit is akar a romantikus kapcsolataitól. Minden házasságban elégedetlennek és frusztráltnak érezte magát, és hogy nem érezte azt, amit „kellene”. Végül egy napon rájött:

Nem kell ezt csinálnom. Nem kell alkalmazkodnom.

Forrás: The Independent

Borítókép forrása: Lou Rocco / Contributor / Disney General Entertainment Content / Getty Images

0 /eletmod/sztarok/whoopi-goldberg-hazassag/