Barion Pixel Whoopi Goldberg nyilvánosan könyörög, hogy Maggie Smith térjen vissza az Apáca Show 3-ban – Coloré

Whoopi Goldberg nyilvánosan könyörög, hogy Maggie Smith térjen vissza az Apáca Show 3-ban

2023. 01. 10.

A Disney+ csatorna megerősítette, hogy 20 év elteltével elkészül a legendás film harmadik része, vagyis hamarosan újra virul a fityula Whoopi Goldberg fején.

Az Apáca show korának egyik legikonikusabb zenés vígjátéka lett, és a folytatás sikere sem maradt alul sokkal. A Las Vegas-i énekesnőt, aki kénytelen tanúvédelem címén egy apácazárdában megbújni, Whoopi Goldberg alakította. A rengeteg nevetést adó filmben hatalmas alakítást nyújtott mellette Kathy Najimy, Maggie Smith és Wendy Makkena. Közülük eddig csak Maggie nem bólintott rá a folytatásra, akit egyébként a Harry Potter-filmek McGalagonyaként is ezrek a szívükbe zártak.

Whoopi Goldberg
Forrás: Northfoto

A 67 éves Whoopi nyilvánosan kérleli a 88 éves Maggie-t, hogy mondjon igent a történet harmadik etapjára. “Muszáj elmondanom, hogy fenntartom a dolgokat, amit mondtam, a Tisztelendő anya szerepe várja Maggie Smith-t. Biztosan meg kell csinálnunk ezt a filmet, de az is biztos, hogy nélküle nem lehet. Az nem lenne ugyanaz. Bármit megteszek, megteszünk, csak legyél benne.

– üzente Goldberg egy talkshowban művésztársának. A színésznő azt is elárulta, neki kifejezetten tetszik a forgatókönyv, de egyelőre még nem választotta ki a rendezőt hozzá. Nem akar elkapkodni semmit, ha ennyi idő elteltével elkészülhet ez, akkor mindent bele kell adniuk.

Whoopi Goldberg
Forrás: Northfoto

Korábban Whoopi azt is elárulta, hogy álmai szereplőgárdájában még ott szerepel Keke Palmer, Lizzo és Nicki Minaj, akik közül Keke ezután azt válaszolta, ő benne van, ha tényleg felkérik a szerepre hivatalosan.

Maggie Smith
Forrás: Northfoto

A Disney+ már 2020-ban bejelentette, hogy az Apáca show zöld utat kapott és Whoopi Goldberg ismét magára ölti Mary Clarence nővér, azaz Deloris Van Cartier karakterét, de azóta sajnos nem történt túl sok előrelépés, pedig a rajongók már epekedve várják a folytatást. A Mary Patrick nővért alakító Kathy Najimy nemrég ezerrel vetette bele magát a Hókusz Pókusz folytatásába is, vagyis az egykori színészek tényleg újult lendülettel, a maximumot adva állnak ehhez a projekthez is.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/whoopi-goldberg-apaca-show-3-2/