Barion Pixel Whoopi Goldberg Jenifer Lewis-szal akarja elkészíteni az Apáca Show 3-at – Coloré

Whoopi Goldberg Jenifer Lewis-szal akarja elkészíteni az Apáca Show 3-at

2022. 09. 24.

Whoopi Goldberg már 2020-ban beharangozta a Disney-vel, hogy elkészítené a nagysikerű zenés film újabb folytatását, de aztán sajnos leállt a projekt.

Az ABC The View című talkshow-jában volt társműsorvezető Whoopi Goldberg, és amikor az egyik szegmensben Jenifer Lewis-szal beszélgettek, az egykori Deloris Van Cartier azt mondta, hogy “Remélem tudod, hogy meg fogjuk csinálni azt a harmadik részt! Mindent megtennék, hogy újra együtt dolgozhassunk ebben, annyira szórakoztató volt.” Jenifer alakította a filmben Deloris Las Vegas-i barátnőjét, énekes társát, akivel igazán vicces párbeszédeket folytattak.

Whoopi Goldberg az Apáca Show 2. részében
Forrás: Northfoto

A két színésznő egyébként együtt játszott további négy filmben is, köztük a 92-es Apáca show folytatásában, ami szintén óriási siker lett a nagyérdemű szemében. Az biztos, hogy egy jó forgatókönyvvel nem is lenne olyan nehéz tető alá hozni a projektet, hiszen korábban Wendy Makkena (a szende Mary Robert nővér) is megerősítette, hogy szívesen részt venne benne. Nemkülönben Kathy Najimi, aki amúgy is második virágkorát éli, most épp a Hókusz pókusz 2-vel.

Az is biztos, hogy a napjainkban is aktív Maggie Smith is magára öltené ismét a „fityulát”. Az Apáca Show 3-at még 2020 decemberében jelentették be, mint a Disney+ nagy esélyesét. Ám a 2021-es hírek óta – amikor a film rendezőjét Tim Federle-t és íróját, Madhuri Shekart nyilvánosságra hozták – semmilyen update nem jelent meg. Whoopi Goldberg ennek ellenére nagyon elszánt és őt ismerve biztosan tető alá kerül az alkotás, amelynek nemcsak ő, hanem rajongók milliói örülnének.

Whoopi Goldberg
Forrás: Northfoto

Whoopi Goldberg, eredeti nevén Caryn Elaine Johnson egyike azon kevés filmcsillagoknak, kiknek munkásságát Oscar-, Tony-, Emmy-, Grammy- és Golden Globe-díjjal egyaránt elismerték – vagyis magáénak tudhatja az EGOT-címet. Bár az Apáca Show kétség kívül az egyik leghíresebb alkotása, olyan filmekben is láthattuk csodás alakítást nyújtani, mint a Ghost, a Bíborszín, a Made in America, A kis gézengúzok, A csendestárs vagy a Bárhol, bármit, bármikor.

Forrás: variety.com
Borítókép forrása: Northfoto