Barion Pixel Érkezik az And Just Like That 2. évada – Ezt lehet tudni a folytatásról – Coloré

Érkezik az And Just Like That 2. évada – Ezt lehet tudni a folytatásról

2022. 03. 23.

A Szex és New York kultikus sorozatának folytatása lett az And Just Like That, amely már csak három barátnő: Carrie, Miranda és Charlotte mindennapjait és életét követi nyomon az 50-es éveikben.

Az And Just Like That elsősorban arra helyezte a hangsúlyt, hogy képet adjon a megmaradt barátnők mostani gondjairól, küzdelmeiről és persze arról, hogy a szerelem és bizony a barátságok is véget tudnak érni…

And Just Like That
Forrás: Northfoto

A kritikusok és a rajongók véleménye is megosztó lett, ugyanis sokak szerint teljes mértékben elvették az eredeti széria mondanivalóját. A rendező, sőt Sarah Jessica Parker is azzal védekezett, hogy az utánzásnak semmi értelme nem lett volna, hiszen mi sem vagyunk olyanok, mint 20 évvel ezelőtt.

A 2. évadról csak néhány információt csepegtettek el. Az már biztos, hogy a három főszereplő, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis is visszatér, tehát ismét az ő életük lesz középpontba. A showrunner pedig természetesen Michael Patrick King lesz, aki a következőt nyilatkozta a hírrel kapcsolatosan:

„Örülök és izgatott vagyok, hogy még több történetet mesélhetek el ezekről az élénk, merész karakterekről, akiket ezek az erőteljes, csodálatos színésznők alakítanak.”

And Just Like That
Forrás: Northfoto

Mivel az első évad legnagyobb botránya Chris Noth nevéhez köthető, akit két nő is szexuális visszaéléssel vádolt meg, így őt már nem láthatjuk a folytatásban. Arra azonban minden rajongó kíváncsi, hogy Carrie új szerelme mekkora szerepet kap majd az And Just Like That következő 10 részében.

Forrás: variety.com