Barion Pixel Chris Noth elárulta, mit gondol Kim Cattrall és SJP viszályáról – Coloré

Chris Noth elárulta, mit gondol Kim Cattrall és SJP viszályáról

2021. 12. 08.

A Mr. Biget alakító színész végig együtt játszott a sorozatban a Kim Cattrallal és Sarah Jessica Parkerrel, így jól ismeri a kapcsolatukat.

Chris Noth, azaz Mr. Big alakította Sarah Jessica Parker (SJP) örök szerelmét a Szex és New York című sorozatban. Mint ismeretes, Noth az új évadhoz is csatlakozott, ami napokon belül látható lesz az HBO Max csatornáján, ám Samantha karaktere, és vele együtt Kim Cattrall már nem lesz része a produkciónak.

2010 Sex And The City 2 Movie Set
Forrás: Northfoto

Ha visszatekintünk, akkor láthatjuk, hogy a harmadik Szex és New York film Kim miatt nem készülhetett el, aki annak idején kijelentette, soha többé nem akar együtt szerepelni kolléganőivel. Már akkor elzárkózott egy esetleges folytatás gondolatától, 2017-ben pedig azt is elmesélte egy interjúban, hogy a forgatásokon kívül nem barátkozott a többi színésznővel. Külön kitért Sarah Jessica Parkerhez fűződő viszonyára, aki szerinte nem olyan kedves, mint amilyennek mutatja magát.

2018-ban elhunyt Cattrall bátyja, mire SJP az Instagramon fejezte ki részvétét, de ez csak olaj volt a tűzre. Kim nyilvánosan esett neki és kérte meg, hogy ne nyerészkedjen a családi tragédián, és ne akarja magát kedves embernek beállítani.

Most Chris Noth színészt is megkérdezték erről az egészről az új sorozat, a Just Like That kapcsán. A színész azt nyilatkozta, nagyon sajnálja, hogy így alakult. Ő szorosan és jól ismeri Sarah Jessica Parkert és nem gondolja, hogy olyan személyiség, aki megérdemelné, hogy sárt dobáljanak rá. Csodálatos embernek és színésznek tartja, ez a helyzet pedig méltatlan és kényelmetlen mindenki számára.

Bár Samantha nélkül tér vissza a három megmaradt barátnő, mi azért tűkön ülve várjuk, hogy bepillantást nyerhessünk az 50-es éveikben járó kedvenceink életébe.

Forrás: usweekly.com