Barion Pixel A 27 éves Tom Holland őszintén beszélt az alkoholizmusáról – Coloré

A 27 éves Tom Holland őszintén beszélt az alkoholizmusáról

2023. 07. 11.

Tom Holland nem titkolja, hogy megszállottja volt az alkoholnak, de még időben le tudta tenni a poharat.

Tom Holland, a Pókember fiatal sztárja most nem egyik legismertebb szerepéről beszélt, hanem önmagáról. Egy nemrég megjelent podcast-beszélgetésben elmondta, hogy hogyan ismerte fel, hogy gondjai vannak az alkohollal, és azt is, hogy a felismerés után hogyan tudta letenni a poharat.

A 27 éves brit színész májusban hozta nyilvánosságra, hogy egy éve és négy hónapja józan, hozzátéve, hogy ez volt az egyik legnehezebb dolog az életében, hogy elérje a józanságot.

Tom Holland és az alkohol

A színész nyíltan beszélt arról, hogy miként élte meg az alkoholhoz való viszonyát:

Nem egy nap ébredtem fel azzal az elhatározással, hogy abbahagyom az ivást. Csakhogy mint sok britnek, nekem is volt egy nagyon-nagyon piás decemberem, karácsonykor, nyaraltam, sokat ittam. Úgy döntöttem, hogy januárra felhagyok vele. Kezdetben csak száraz januárt akartam tartani, de folyton az volt a fejemben, hogy igyak egyet.

Mint elmondta, nagyon nehéz időszak volt, mert minden reggel azzal ébredt, hogy inni szeretne valamit, és csak az órát figyelte, hogy mikor telik el a nap. Nagyon megrémisztette, hogy az alkohol ekkora hatással van rá, ezért februárban is tartani akarta az alkoholmentességet. Ezzel azt akarta bizonyítani magának, hogy ha kibírja, akkor nem függő. Bár kibírta, továbbra sem érezte magát jól, különösen akkor, ha társaságban volt, ahol mindenki ivott körülötte. A két hónapból három lett, majd a júniusi születésnapját tűzte ki célul.

Tom Holland önerőből hagyta maga mögött az alkoholt / Kép forrása: NBC / Getty Images
Tom Holland önerőből hagyta maga mögött az alkoholt / Kép forrása: NBC / Getty Images

Élete egyik legboldogabb percének írta le, amikor júniusra fordult a naptár, hiszen kibírt öt hónapot alkohol nélkül, ezzel bizonyítva magának, hogy nem függő. Mint mondta, javult az alvásának minősége, és a problémamegoldó képessége is jobb lett. Emellett egészségesebbnek és fittebbnek érzi magát, mint amikor ivott, így rájött, hogy semmi szüksége nincs arra, hogy az ital rajba legyen.

Kitartásával mindenkinek erőt adhat, aki hasonló problémával küzd.

Forrás: Daily Mail.

Nyitókép forrása: Getty Images