Barion Pixel Tom Hollandnek régi vágya teljesült Zendayának köszönhetően – Coloré

Tom Hollandnek régi vágya teljesült Zendayának köszönhetően

2023. 06. 15.

Tom Holland bevallotta, hogy már gyerekkorában is szerelmes volt Zendayába. Most pedig nem is lehetne boldogabb, hogy egy párt alkotnak.

Tom Holland celeb crush-a

Tom Holland a napokban a BuzzFeed vendége volt, ahol rengeteg kérdésre válaszolt egy videóban. Többek között téma volt a kapcsolata a barátnőjével, Zendayával.

A beszélgetésben felvetődött, hogy mitől sármos, de Holland szerint nincs rá szüksége, mert jelenleg boldog párkapcsolatban él:

Boldog és szerelmes vagyok, így nincs szükségem arra, hogy sármos legyek

− mondta. Hozzátette, hogy ahhoz, hogy valaki beleszeressen időre van szükség.

Egyáltalán nem vagyok sármos; korlátozott vagyok ezen a téren. Szükségem van arra, hogy belém szeressenek, tényleg, hogy működjön. Szóval, ez nálam egy hosszú játék. Valószínűleg filmet csinálunk egymással – az határozottan segít, ha a karakterek egymásba szeretnek, akkor egy kicsit elmosódnak a határok

− viccelődött Tom Holland.

Az interjúban megkérdezték tőle azt, hogy ki volt a celeb crush-a gyerekkorában. Gyorsan válaszolt erre is, habozás nélkül:

Zendaya, egyértelmű.

Zendaya már nemcsak a barátnője, hanem állandóan szállítja neki a mémeket is.

Túl sokat küld nekem, nem tudok lépést tartani vele. Napokra törlöm az Instagramomat. Aztán újra letöltöm, hogy posztoljak, és meg kell néznem az üzeneteimet, több száz és több száz dolgot kapok tőle

− mondta Holland.

Tom Holland
Tom Holland és Zendaya / Kép forrása: Cindy Ord / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images

Az egyetlen MJ

A páros között már a Pókember: Hazatérés óta érezhető volt a szikra. 2021-ben pedig be is jelentették, hogy egy párt alkotnak. Azóta igazi álompárnak számítanak, de viszonylag kevés bepillantást engednek a magánéletükbe.

A kapcsolatunk olyasvalami, amit hihetetlenül óvunk, és szeretnénk a lehető legszentebbé tenni. Nem gondoljuk, hogy tartozunk ezzel bárkinek is, ez a mi dolgunk, és semmi köze a karrierünkhöz

− mondta korábban Tom Holland a The Hollywood Reporternek.

A The Hollywood Reporternek most is adott interjút, ahol csak áradozni tudott Zendayáról. Sorra vették, hogy melyik filmbeli partnerével milyen volt együtt dolgozni. Olyanokkal, mint Robert Downey Jr. vagy Andrew Garfield, és persze, Zendaya.

Csodálatos vele együtt dolgozni

− mondta Tom Holland, majd elmesélte, hogy Zendaya volt az egyetlen MJ, akinek látta a meghallgatását.

El voltam ájulva attól, hogy milyen egyedi volt az előadása […] Amint elhagyta a szobát, egyhangú döntés született, hogy ő a mi MJ-nk.

Majd hozzátette viccesen:

Nagyon boldog vagyok, hogy bejött a tesztre, biztos vagyok benne, hogy kitalálod, miért

− mesélte nevetve.

Forrás: People, BuzzFeed, The Hollywood Reporter

Borítókép forrása: Nina Westervelt / Contributor / Variety / Getty Images