Barion Pixel Sarah Jessica Parker újraalkotja Carrie Bradshaw esküvői megjelenését – némi csavarral – Coloré

Sarah Jessica Parker újraalkotja Carrie Bradshaw esküvői megjelenését – némi csavarral

2022. 11. 06.

Sarah Jessica Parkert az És egyszer csak… második évadának forgatásán kapták lencsevégre a 2008-as Szx és New York- filmből származó Vivienne Westwood ruhában.

Sarah Jessica Parker ismét elemében van! Jobban mondva a karaktere, Carrie, ugyanis a Szex és New York folytatásában, az És egyszer csak… (And Just Like That…) második évadának forgatásáról készült új fotók elárulják, hogy Bradshaw egy nagyon fontos ruhába bújik vissza, amely nem más, mint az esküvői outfitje.

A Vivienne Westwood által tervezett menyasszonyi ruhaköltemény a 2008-as mozifilmben volt látható Sarah Jessica Parkeren, amikor úgy tűnt, hogy Mr. Big végre elveszi az általa alakított újságírónőt. Úgy fest, hogy a különleges darabot a készítők visszahozzák a sorozatba, ám némi változtatással.

Sarah Jessica Parker Is Spotted Getting Into Character On The Set Of Just Like That In New York City
Forrás: Northfoto

A friss fotók azt mutatják, hogy Sarah Jessica Parker Carrie-je ezúttal modernebb vonásokkal ölti magára a ruhát. Az eredetileg pezsgőszínű kiegészítők helyett most kékeszöld cipőt, kesztyűt és hozzáillő türkiz köpenyt visel majd. Mindezekhez remekül passzol tollas fejdísze, amit már az eredeti alkalomkor is viselt. Hiszen tudjuk, a hagyományok szerint a menyasszony valami kéket kell, hogy viseljen, és ezt a szokást Amerikában is tartják. A madaras dísz ezen túl az elköteleződés jele is volt az együttesen.

A forgatási fotó mindössze a főszereplőt mutatja meg, így nem tudni, milyen vonatkozásban kerül újra Carrie-re ez a ruha, de azt már mindenki tudja, hogy a második évadban az eredeti szereplőgárdából visszatér például Aidan Shaw (John Corbett) is. Talán ez a ruha ezúttal szerencsét hoz a szerelmet kereső New York-i divatdiktátornak?

Sarah Jessica Parker
Forrás: Northfoto

Az És egyszer csak… erősen megosztotta a rajongótábort, sokan “idegennek” és túl erőltetettnek érezték az eredeti szériához képest, főként az LMBTQ vonalat, akárcsak azt, hogy mennyire didaktikusan próbálják előadni az ötvenes nők modern korhoz való viszonyát. Ennek ellenére az utolsó részekben volt csavar bőven, így feltehetőleg mindenki nézni fogja a második etapot, amiben például Miranda (Cynthia Nixon) már ismét lángvörös hajjal fog hódítani.

Sarah Jessica Parker
Forrás: Northfoto
Forrás: etonline.com
Borítókép forrása: Northfoto