Barion Pixel Az 57 éves Sarah Jessica Parker egyáltalán nem fél az öregedéstől – Íme a tippjei – Coloré

Az 57 éves Sarah Jessica Parker egyáltalán nem fél az öregedéstől – Íme a tippjei

2022. 10. 13.

Sarah Jessica Parkert sokszor megszólják a kritikusok, hogy “nem a megfelelő” formában lép ki az utcára, illetve mennyire nem érdekli a külseje. Ez azonban egyáltalán nem hatja meg.

Sarah Jessica Parkert, a Szex és New York sztárját egy olyan karakter tette híressé, nevezetesen Carrie Bradshaw, aki mindig nett, a legújabb divat szerint öltözik, és persze ő diktálja a divatot. Üde, harsány, sugárzó.

Sarah Jessica Parker
Forrás: Northfoto

A sorozat folytatásában, az És egyszer csak… -ban (And Just Like That) Sarah azt kérte, hogy ne tüntessék el teljesen őszülő tincseit, mert szerinte Carrie van annyira karakán, hogy méltósággal viselje az idő múlását. Attól még lehet valaki stílusos és menő, hogy a ráncai átveszik a hatalmat a bőre felett, attól még az lehet egészséges és természetes.

Sarah Jessica Parker egyre többet beszél arról is, mennyire nem ért egyet azzal, hogy mindenki évtizedeket le akar tagadni a korából, és hogy a kozmetikai ipar is folyton azt sulykolja az emberekbe, hogy nincs rendben, ha a test, a külső változik.

A színésznő teljesen ki van békülve változó arcával, egyáltalán nem akar úgy kinézni, mint 15 vagy 25 évvel ezelőtt.

Sarah Jessica Parker
Forrás: Northfoto

“Millió dologgal szeretnék foglalkozni a szabadidőmben, és egyiknek sincs köze ahhoz, hogy megőrizzem a mostani külsőm, hibernáljam ezt az állapotot, vagy hogy megpróbáljak visszatérni a 15 évvel ezelőttihez. Csak arra gondolok, hogy hol fogok enni egy jót? Milyen könyvet hozzak magammal egy utazásra? Bejuthatok-e abba a furcsa kis étterembe, amit kinéztem? Elég meleg lesz a víz ott, ahol nyaralni akarok? Szóval élvezem az életet, megélem, belül.”

Sarah Jessica Parker szerint nem az öregedéssel kellene harcot vívni, hanem egy egészséges életfelfogást kellene tanítani az embereknek. Bármennyire is híres és bármennyi szem is szegeződik rá állandóan, nem érdekli, ha valakinek nem tetszik a megjelenése. Egész életében csupán egy maroknyi kozmetikai terméket használt, csak a forgatások alatt tért el ezektől, és bízta rá magát a sminkesekre.

Sarah Jessica Parker
Forrás: Northfoto

Jelenleg a RoC Scincare márkanagykövete, mert ezeket a termékeket tudja hitelesen képviselni. Mindössze hidratálót és szérumot használ, amiket a hűtőben tárolt jádeköves görgőkkel dolgoz bele a bőrébe. „Szent Grálként” a Laura Mercier Caviar szemtus termékeire tekint, ez az, amitől sosem válna meg.

Természetesen semmilyen szépészeti beavatkozása nem volt, arckezelésre is ritkán jár. Egy bevált dermatológusa van, akitől peeling-kezeléseket vesz, de azt is inkább a relaxálás miatt tartja fontosnak.

Forrás: vogue.com
Borítókép forrása: Northfoto
/divat/szepseg/sarah-jessica-parker-szepseg/