Sarah Jessica Parker ismét divatot teremtett

Sarah Jessica Parker stílusa világhírű, amelyet az őt sikeressé tevő Szex és New York című sorozatban is bebizonyított.

Sarah Jessica Parker 2021-es éve igen mozgalmas volt, hiszen saját cipőmárkájának egyengetése mellett Carrie Bradshaw szerepébe is visszatért a kultikus sorozat 7. évada kedvéért.

Sarah Jessica Parker
Forrás: Northfoto

Pár napja pedig ismét megmutatta, hogy nála jobban senki sem ért a divathoz. Bár 2022-ben az élénk, neon színek az uralkodóak, Sarah Jessica Parker most is szembement ezzel a ténnyel. Az 57 éves színésznő egy fehér overállt vett fel egy krém színű blézerrel legutóbbi nyilvános eseményére.

Két hete sincs, hogy Sarah és férje, Matthew Broderick elkapták a koronavírust, ezért másodjára is el kellett halasztaniuk közös Brodway darabjuk premierjét, a betegségnek viszont már nyoma sincs a színésznőn, amit zseniális szettjével is alátámasztott. Az overáll és blézer kombó, valamint a krém és a fehér szín párosítása egyszerűen tökéletesen. Vibráló, üde és sziporkázó hatást ért el, amely nagyszerűen kiemelte hosszú, szőke tincseit.

A ruhát egy védjegyének számító csillogó magassarkúval egészítette ki, amely sötét árnyalatával igazi fűszert adott a megjelenésének.

Sarah Jessica Parker egyébként idén sem fog unatkozni. Nemsokára készül a Szex és New York 8. évada, illetve ősszel mutatják be a Hókusz Pókusz 2. részét.

Sarah Jessica Parker
Forrás: Northfoto
Forrás: dailymail.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!