Barion Pixel Sarah Jessica Parker ismét divatot teremtett – Coloré

Sarah Jessica Parker ismét divatot teremtett

2022. 04. 24.

Sarah Jessica Parker stílusa világhírű, amelyet az őt sikeressé tevő Szex és New York című sorozatban is bebizonyított.

Sarah Jessica Parker 2021-es éve igen mozgalmas volt, hiszen saját cipőmárkájának egyengetése mellett Carrie Bradshaw szerepébe is visszatért a kultikus sorozat 7. évada kedvéért.

Sarah Jessica Parker
Forrás: Northfoto

Pár napja pedig ismét megmutatta, hogy nála jobban senki sem ért a divathoz. Bár 2022-ben az élénk, neon színek az uralkodóak, Sarah Jessica Parker most is szembement ezzel a ténnyel. Az 57 éves színésznő egy fehér overállt vett fel egy krém színű blézerrel legutóbbi nyilvános eseményére.

Két hete sincs, hogy Sarah és férje, Matthew Broderick elkapták a koronavírust, ezért másodjára is el kellett halasztaniuk közös Brodway darabjuk premierjét, a betegségnek viszont már nyoma sincs a színésznőn, amit zseniális szettjével is alátámasztott. Az overáll és blézer kombó, valamint a krém és a fehér szín párosítása egyszerűen tökéletesen. Vibráló, üde és sziporkázó hatást ért el, amely nagyszerűen kiemelte hosszú, szőke tincseit.

A ruhát egy védjegyének számító csillogó magassarkúval egészítette ki, amely sötét árnyalatával igazi fűszert adott a megjelenésének.

Sarah Jessica Parker egyébként idén sem fog unatkozni. Nemsokára készül a Szex és New York 8. évada, illetve ősszel mutatják be a Hókusz Pókusz 2. részét.

Sarah Jessica Parker
Forrás: Northfoto
Forrás: dailymail.com