Sarah Jessica Parker ruhája egy igazi csoda volt a vörös szőnyegen

Már csak órák választanak el minket a világ egyik legnépszerűbb szériájának folytatásától, amelynek tegnap, azaz szerdán volt a New York-i bemutatója.

A várva várt évad premierjén természetesen a szereplők is tiszteletüket tették. Többek között a főszereplő, Sarah Jessica Parker is, akit férje, Matthew Broderick és 19 éves nagyfia, James Wilkie Broderick kísért el.

Sarah Jessica Parker Attends The Opening Of Her Shoe Store, Sjp Boutique
Forrás: Northfoto

Az eseményt elképesztő felhajtás övezte, hiszen hónapok óta mindenki arra a bizonyos pillanatra vár, amikor végre felcsendül a sorozat ikonikus főcímdala. Nem is csoda, hogy Parker még a szokásosnál is jobban kitett magáért a megjelenését illetően. A nem mindennapi alkalomra egy igézően szép Oscar de la Renta darabot választott, amely nemcsak egyedi szabása és színei miatt volt olyan különleges, hanem azért is, mert a sorozatban, Carrie Bradshaw karakterének de la Renta volt a kedvenc tervezője. A világhírű divattervező kreációi a szériában és a két mozifilmben is feltűntek, ezért nem is volt kérdés, hogy Parker kinek a ruháját viselje a nagy napon.

A 7. évad bemutatóját a Modern Művészetek Múzeumában tartották, amelynek vörös szőnyegén a színésznő szó szerint gyémántként csillogott az estélyijében.

Az első részt ma láthatjuk a 7. évadból az HBO Max csatornáján, ám az már a trailerből kiderült, hogy a divatnak most is fontos szerepe lesz a 10 részes produkcióban.

Forrás: vogue.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Hűtsd le magad egy vegán kapros töklevessel!