Barion Pixel A rákkal küzdő Sarah Ferguson rajongói levélben örül második unokájának – Coloré

A rákkal küzdő Sarah Ferguson rajongói levélben örül második unokájának

2023. 07. 25.

Sarah Ferguson egy aranyos, kézzel írt lappal kedveskedett egy rajongónak, és még legkisebb unokájáról is küldött képet!

A nemrégiben Magyarországra is ellátogató Sarah Ferguson, yorki hercegné az egyik legnépszerűbb a brit királyi családban, hiszen rendkívül nyitott és kedves, és rajongói levelekre is szívesen válaszol. Így történt ez most is, amikor Olaszországból kapott gratulációt legkisebb unokája születése alkalmából. Erre válaszul Sarah Ferguson nemcsak képeslapot küldött, hanem képet is Ernestről, a legkisebb unokájáról.

Mint írta, hatalmas öröm nekik a kicsi érkezése, és ő a család kis oroszlánkölyke. Ehhez stílusosan egy olyan képeslapot küldött, amin egy kis dzsungel látható, így oroszlán is.

Sarah Ferguson egy aranyos fotót is küldött az unokájáról a szerencsés rajongónak / Kép forrása: Instagram / Royal Replies
Sarah Ferguson egy aranyos fotót is küldött az unokájáról a szerencsés rajongónak / Kép forrása: Instagram / Royal Replies

A hercegné küldeményéről készült fotót egy rajongó osztotta meg Instagramon a Royal Replies nevű oldalon, ahol a rajongók a királyi családtól kapott válaszokat gyűjtik.

Sarah Ferguson legkisebb unokája

A hercegné lánya, Eugenie hercegnő és férje, Jack Brooksbank május 30-án köszöntötték második fiukat, Ernest George Ronnie-t. Az új baba a pár kétéves kisfiát, Augustot tette nagytestvérré. A családban Fergie-nek szólított Sarah Ferguson által csatolt kép ugyanaz a felvétel, amit lánya, Eugenie hercegnő osztott meg fia születéséről. Ebben a posztban azt is leírta, hogy miért pont Ernest George Ronnie lett a kisfiú neve. A név több őstől származik, így a két dédnagyapa és egy nagypapa nevei adták az inspirációt. Ernest és George volt Erzsébet királynő nagyapja, a Ronald név pedig Eugenie anyai nagyapja előtt tiszteleg. Hiába azonban a három keresztnév, a család csak Earnie-nek hívja a babát.

A kisbaba a 13. a brit trónöröklési sorban, közvetlenül testvére, August mögött.

Forrás: People.

Nyitókép forrása: Getty Images